Thunder Rock Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Un cbr 600f3 cu toba mivv sufla de cateva zile la imbinarea tobei cu teava de esapament Am strans colierul si nu se imbunatateste cu nimic Exista solutie de etansat? Cu clasicul sfoara de azbest nu merge....idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Un cbr 600f3cu toba mivv sufla de cateva zile la imbinarea tobei cu teava de esapament Am strans colierul si nu se imbunatateste cu nimic Exista solutie de etansat? Cu clasicul sfoara de azbest nu merge....idei? Eu am cumparat de la un magazin de instalatii o rola de aluminiu,(ca o banda scotch arata ca dimensiune,lata)cu adeziv pe cealalta parte.Rezistenta.Am dat de vre-o 5-6 ori pe la imbinare si nu mai scuipa nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat August 14, 2009 Autor Share Postat August 14, 2009 (editat) Sa traiesti iubit 100 de ani pentru sfat Asa am facut si merge mai bine ca noua.... Editat August 14, 2009 de Thunder Rock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Sa traiesti iubit 100 de ani pentru sfat Asa am facut si merge mai bine ca noua.... sa fii sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Ca sa nu mai deschid inca un topic scriu aici pt ca are un pic legatura: Am cumparat o evacuare de curand si trebuie sa i fac teava de imbinare a esapamentului (din inox - 42 diametru). Rog pe cineva din Bucuresti care a mai facut asa ceva sa mi spuna si mie de unde a cumparat teava si unde a indoit o. Eventual relatii de contact. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Suna-l pe Radu:0724.230.550 Face sudura inox, akuminiu, etc si te poate rezolva si cu teava si cu montatul tobei. PS: E super baiat si chiar lucreaza cu placere si atentie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 cred ca de pe 16 aug 2009 ori si-a gasit teava ori s-a lasat de motociclism daca a mers fara finala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate