Hombre Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Mergeam spre serviciu acum o ora si am vazut un scuter Aprilia sau Piaggio (nu mi-am dat seama exact) accidentat si 2 casti pe jos, in fata la fostul Connex de la Nerva Traian. Cred ca de abia se petrecuse nenorocirea, erau doua masini de Politie si ceva trecatori care isi dadeau cu parerea. Daca stie cineva mai multe despre ce or fi patit motoristii il rog sa dea amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 nashpa fratzilor ... aveti grija mai de voi ! sa speram ca sunt bine si ca n au patit nimik ! Asteptam detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_m Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 (editat) Nu stiu exact ce scuter era, ca nu ma pricep. Oricum, unul mare, inmatriculat. Erau 2 pe el, si cazusera exact inainte de stop, unde "se face" banda de stanga, la intersectia cu bulevardul Unirii. Fiind trafic intens la ora aia, si avand in vedere ca banda respectiva incepea cu 3-4 metri mai inainte de locul unde cazuse scuterul, nu cred ca aveau viteza. Unul dintre ei am inteles ca s-a ranit la picior si l-a luat salvarea (nu grav, oricum), celalalt dadea declaratii. Era oprit si un vento bleumarin putin mai in fata. Editat Aprilie 4, 2006 de cosmin_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Nasol au inceput sa cada si cu scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate