Jump to content

Accidente !

draqqora
 Share

Recommended Posts

nici nu stiu cum sa incep....ieri, pe valea muresului au avut loc 2 acidente....unul in jur de ora 3 pe valea conopului, un motor incercand sa depaseasca o masina (cu numere de germania) s-a trezit cu masina in fata lui, soferul la randul lui vroia sa depaseasca.....doar ca nu s-a asigurat la efectuarea manevrei.....va dati seama ce a urmat....partea cea mai rea e ca soferul in cauza nu s-a oprit, ci a preferat sa o stearga miseleste sperand ca nimeni nu i-a vazut numerele....numai ca nu a fost asa......de ghinionul motociclistului cu pricina am aflat(de la sotia acestuia) in timp ce eram la judetean la urgente cu un coleg de 2roti care a cazut aproape de locul in care motociclistul de mai sus a avut accidentul,intr-o situatie asemanatoare.....diferenta de cel de mai sus e ca amicul meu a alunecat intr-o curba pe nisipul de pe drum(probabil cazut dintr-un camion) si s-a izbit de un copac cu spatele afectandu-i serios coloana......sper din tot sufletul sa nu ramana cu sechele iar diagnosticul sa fie fie favorabil....este foarte greu sa-ti vezi prietenul intr-o asemenea situatie....foarte dureros......pentru toti ceilalti colegi de drum ....un sfat...purtati echipament de protectie!.......probabil ca in cazurile celor doi asta a facut diferenta intre viata si moarte....pentru toti ceilalti......toate bune si asfalt fara nisip si soferi inconstienti..... :disappointed:

Edited by draqqora

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nici nu stiu cum sa incep....ieri, pe valea muresului au avut loc 2 acidente....unul in jur de ora 3 pe valea conopului, un motor incercand sa depaseasca o masina (cu numere de germania) s-a trezit cu masina in fata lui, soferul la randul lui vroia sa depaseasca.....doar ca nu s-a asigurat la efectuarea manevrei.....va dati seama ce a urmat....partea cea mai rea e ca soferul in cauza nu s-a oprit, ci a preferat sa o stearga miseleste sperand ca nimeni nu i-a vazut numerele....numai ca nu a fost asa......de ghinionul motociclistului cu pricina am aflat(de la sotia acestuia) in timp ce eram la judetean la urgente cu un coleg de 2roti care a cazut aproape de locul in care motociclistul de mai sus a avut accidentul,intr-o situatie asemanatoare.....diferenta de cel de mai sus e ca amicul meu a alunecat intr-o curba pe nisipul de pe drum(probabil cazut dintr-un camion) si s-a izbit de un copac cu spatele afectandu-i serios coloana......sper din tot sufletul sa nu ramana cu sechele iar diagnosticul sa fie fie favorabil....este foarte greu sa-ti vezi prietenul intr-o asemenea situatie....foarte dureros......pentru toti ceilalti colegi de drum ....un sfat...purtati echipament de protectie!.......probabil ca in cazurile celor doi asta a facut diferenta intre viata si moarte....pentru toti ceilalti......toate bune si asfalt fara nisip si soferi inconstienti..... :D

Salutare ! :D

Sal .. am fost ieri peacolo cu Florian si am vazut unul din motoarele picate .. nasol .. :disappointed:

Daca stiti nr. de inmatriculare al microbuzului cu pricina, scrieti-l si aici .. poate ne mai intalnim in trafic cu el .. sa-l capacim oleaca .. :)

La politie l-ati dat ? .. l-au gasit ? .. :blbl:

Insanatosire accidentatilor ! :D :-L

Salutare ! :D

aproape bine.....fractura de coloana lombara.....dar e recuperabil....asa ca de data asta a avut noroc....4 saptamani imobilizare la pat si dup-aia usurel usurel........

• 2 months later...

In aceasta seara in jur de ora 9 jumate sa produs un accident intre loc Sagu si Arad cu directia catre Arad, motociclistul care conducea un SUZUKI GSX-R de 1000cmc a murit la morga si se numste Adi sau mai bine spus NOPCEA..........il cunosteam personal R.I.P.

Se spune ca depasea o coloana de maisi. Atat stiu

cina mai stie detalii despre accident poate sa spuna aici

RIP :)

cum sa moara la morga?

amu am vazut la teveu...ca lor bagat in salvare...

sper ca nu o murit nopcea...

ii motoru lui ii casca lui....o murit ....nu stiu exact unde io asa am auzit....si acum am vb cu cineva care o fost acolo si imi spune ca sa rupt in 2....... :) :)

pai zi mai multe... :|

stiu ca el o fost ca i`am vazut motoru la tv....

:D

El e .. da .. a murit .. am vb cu Paul care ii era cel mai bun preiten si a vb cu Politia.

A depasit coloana si s-a lovit frontal cu un camion de pe contrasens .. a murit pe loc ..

Nu stim de ce nu a reusit sa intre printre masini sau sa opreasca la timp ..

Dumnezeu sa-l ierte ..

:) :) :D

mda....il sun maine nu`l mai stresez si io amu...

ok

maine io ma duc la priveghi o sa vb cu mai multi sa vedem la ce ora sa ne intalnim......o sa fie postat aici

noapte buna tuturor .........................

acum am ajuns si eu de la locul accidentului....Trist.... parca acuma stateam cu el la masa la terase si glumeam si radeam................ :) Dumnezeu sa il ierte.... inca nu pot sa cred ca Nopcea a murit........... :)

acum am ajuns si eu de la locul accidentului....Trist.... parca acuma stateam cu el la masa la terase si glumeam si radeam................ :) Dumnezeu sa il ierte.... inca nu pot sa cred ca Nopcea a murit........... :)

trist...Dumnezeu sa-l odihneasca!

http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/sc...081002-10484712

Acuma am vazut filmuletul de pe aradon .. foarte socant .. cei slabi mai bine sa nu se uite !!! :D

Pt cei ce nu lau cunoscut pun 2 poze ..

Mai bine sa ne amintim de el asa ..

:) :)

post-14559-1222982882_thumb.jpg

post-14559-1222982888_thumb.jpg