draqqora Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) nici nu stiu cum sa incep....ieri, pe valea muresului au avut loc 2 acidente....unul in jur de ora 3 pe valea conopului, un motor incercand sa depaseasca o masina (cu numere de germania) s-a trezit cu masina in fata lui, soferul la randul lui vroia sa depaseasca.....doar ca nu s-a asigurat la efectuarea manevrei.....va dati seama ce a urmat....partea cea mai rea e ca soferul in cauza nu s-a oprit, ci a preferat sa o stearga miseleste sperand ca nimeni nu i-a vazut numerele....numai ca nu a fost asa......de ghinionul motociclistului cu pricina am aflat(de la sotia acestuia) in timp ce eram la judetean la urgente cu un coleg de 2roti care a cazut aproape de locul in care motociclistul de mai sus a avut accidentul,intr-o situatie asemanatoare.....diferenta de cel de mai sus e ca amicul meu a alunecat intr-o curba pe nisipul de pe drum(probabil cazut dintr-un camion) si s-a izbit de un copac cu spatele afectandu-i serios coloana......sper din tot sufletul sa nu ramana cu sechele iar diagnosticul sa fie fie favorabil....este foarte greu sa-ti vezi prietenul intr-o asemenea situatie....foarte dureros......pentru toti ceilalti colegi de drum ....un sfat...purtati echipament de protectie!.......probabil ca in cazurile celor doi asta a facut diferenta intre viata si moarte....pentru toti ceilalti......toate bune si asfalt fara nisip si soferi inconstienti..... Editat Iulie 28, 2008 de draqqora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 nici nu stiu cum sa incep....ieri, pe valea muresului au avut loc 2 acidente....unul in jur de ora 3 pe valea conopului, un motor incercand sa depaseasca o masina (cu numere de germania) s-a trezit cu masina in fata lui, soferul la randul lui vroia sa depaseasca.....doar ca nu s-a asigurat la efectuarea manevrei.....va dati seama ce a urmat....partea cea mai rea e ca soferul in cauza nu s-a oprit, ci a preferat sa o stearga miseleste sperand ca nimeni nu i-a vazut numerele....numai ca nu a fost asa......de ghinionul motociclistului cu pricina am aflat(de la sotia acestuia) in timp ce eram la judetean la urgente cu un coleg de 2roti care a cazut aproape de locul in care motociclistul de mai sus a avut accidentul,intr-o situatie asemanatoare.....diferenta de cel de mai sus e ca amicul meu a alunecat intr-o curba pe nisipul de pe drum(probabil cazut dintr-un camion) si s-a izbit de un copac cu spatele afectandu-i serios coloana......sper din tot sufletul sa nu ramana cu sechele iar diagnosticul sa fie fie favorabil....este foarte greu sa-ti vezi prietenul intr-o asemenea situatie....foarte dureros......pentru toti ceilalti colegi de drum ....un sfat...purtati echipament de protectie!.......probabil ca in cazurile celor doi asta a facut diferenta intre viata si moarte....pentru toti ceilalti......toate bune si asfalt fara nisip si soferi inconstienti..... Salutare ! Sal .. am fost ieri peacolo cu Florian si am vazut unul din motoarele picate .. nasol .. Daca stiti nr. de inmatriculare al microbuzului cu pricina, scrieti-l si aici .. poate ne mai intalnim in trafic cu el .. sa-l capacim oleaca .. La politie l-ati dat ? .. l-au gasit ? .. Insanatosire accidentatilor ! Salutare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Ce mai stiti?...sunt bine baietii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 aproape bine.....fractura de coloana lombara.....dar e recuperabil....asa ca de data asta a avut noroc....4 saptamani imobilizare la pat si dup-aia usurel usurel........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 In aceasta seara in jur de ora 9 jumate sa produs un accident intre loc Sagu si Arad cu directia catre Arad, motociclistul care conducea un SUZUKI GSX-R de 1000cmc a murit la morga si se numste Adi sau mai bine spus NOPCEA..........il cunosteam personal R.I.P. Se spune ca depasea o coloana de maisi. Atat stiu cina mai stie detalii despre accident poate sa spuna aici RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 cum sa moara la morga? amu am vazut la teveu...ca lor bagat in salvare... sper ca nu o murit nopcea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 cum sa moara la morga?amu am vazut la teveu...ca lor bagat in salvare... sper ca nu o murit nopcea... ii motoru lui ii casca lui....o murit ....nu stiu exact unde io asa am auzit....si acum am vb cu cineva care o fost acolo si imi spune ca sa rupt in 2....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 pai zi mai multe... :| stiu ca el o fost ca i`am vazut motoru la tv.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 pai zi mai multe... :|stiu ca el o fost ca i`am vazut motoru la tv.... sorry......mai multa nu stiu......suna-l pe Genu ca o fost acolo. El spune ca o fost Nopcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 mda....il sun maine nu`l mai stresez si io amu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 pai zi mai multe... :|stiu ca el o fost ca i`am vazut motoru la tv.... El e .. da .. a murit .. am vb cu Paul care ii era cel mai bun preiten si a vb cu Politia. A depasit coloana si s-a lovit frontal cu un camion de pe contrasens .. a murit pe loc .. Nu stim de ce nu a reusit sa intre printre masini sau sa opreasca la timp .. Dumnezeu sa-l ierte .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Imi suna cunoscut numele ,da nu imi dau seama cine e...D.fereste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Dumnezeu sa`l ierte RIP! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 mda....il sun maine nu`l mai stresez si io amu... ok maine io ma duc la priveghi o sa vb cu mai multi sa vedem la ce ora sa ne intalnim......o sa fie postat aici noapte buna tuturor ......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 acum am ajuns si eu de la locul accidentului....Trist.... parca acuma stateam cu el la masa la terase si glumeam si radeam................ Dumnezeu sa il ierte.... inca nu pot sa cred ca Nopcea a murit........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chris-Andre Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 acum am ajuns si eu de la locul accidentului....Trist.... parca acuma stateam cu el la masa la terase si glumeam si radeam................ Dumnezeu sa il ierte.... inca nu pot sa cred ca Nopcea a murit........... trist...Dumnezeu sa-l odihneasca! http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/sc...081002-10484712 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 nu am cuvinte R.I.P !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Acuma am vazut filmuletul de pe aradon .. foarte socant .. cei slabi mai bine sa nu se uite !!! Pt cei ce nu lau cunoscut pun 2 poze .. Mai bine sa ne amintim de el asa .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 ...imagini socante.. o moarte foarte violenta ... condoleante familiei si cunoscutilor ....D-zeu sa-l odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Maine dupamasa voi afla locul si ora de priveghi .. Le voi posta aici .. Pt cei ce vor sa vina si nu sunt pe net sunati-ma sa va spun .. 0728255560 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 RIP.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 DOAMNE!!!!!altc eva nu pot sa spun!!!.......RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maxzx10r Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Condoleante si din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 ingrozitor e filmuletzul..... RIP Adi... inca nu pot sa cred ca nu o sa il mai vad prin oras.......... RIP :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 dumnezeu sa-l odihneasca in pace.condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate