disabled_Cata Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Am nevoie de putin ajutor. Am montat un Mivv sub codita si cotul de la galerii trece "ametitor" de aproape(1cm) de pasaj(undertail). Ideea este ca pe pasaj am CDI-ul si n-ar fi prea placut sa mi se incalzeasca si sa se arda. Ce pot lipi pe portiunea aceea plana de plastic deasupra cotului tobei? Mai exact de unde cumpar asa ceva. Nu vreau banda din fibra de sticla la metru ca se desira si mai mult ma enervez cu ea. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Ceva folie de aluminiu, dar de incins tot se va incinge. Au si pe louis la vreo 5-10 euro folia de 20x30cm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Am nevoie de putin ajutor. Am montat un Mivv sub codita si cotul de la galerii trece "ametitor" de aproape(1cm) de pasaj(undertail). Ideea este ca pe pasaj am CDI-ul si n-ar fi prea placut sa mi se incalzeasca si sa se arda. Ce pot lipi pe portiunea aceea plana de plastic deasupra cotului tobei? Mai exact de unde cumpar asa ceva. Nu vreau banda din fibra de sticla la metru ca se desira si mai mult ma enervez cu ea. Mersi. fa un test cu vata minerala din aia cu folie de AL pe ea. mai lipesti(dupa ce o aduci la grosimea dorita) o foita de AL si obtii un "scut termic". succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 azbest? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate