Metallbyker Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 salut , care mergeti in vama , anul asta de 1 mai ? plecarea pe 29 aprilie sau 30 aprilie , viteza maxima 85 km/h . vreau sa strangem un grup de "vitezomani" pt 1 mai in Vama Veche . eu unu nu vreau sa incomodez baietii care merg cu 100 sau mai mult . astept inscrieri si pareri , daca e ceva contactati-ma pe yahoo la : metallbyker@yahoo.com sau lasati aici mesaj . ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 (editat) Pana la urma nu ti s-a alaturat nimeni? Tuturor le place viteza? Multa bafta! Editat Aprilie 11, 2006 de Raducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 sincer as vrea,,dar sunt din galati..cu siguranta ne intalnim acolo..lasa_mi un id ,sa vb mai multe...uita si id meu :ady2inkubus..toate cele bune.adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 85km/h e cam mult, pt pinionu' meu... orcum, pt Metall : mai vorbim pe mess. Sa vad cum stau cu finantele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate