Sari la conținut

Raducu

Membru
  • Număr conținut

    177
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Raducu

  1. Mai are careva noutati pe tema asta?
  2. Nici o noutate?! Chiar s-a terminat? Din pacate, unele probleme m-au tinut departe atat de internet, cat si de drumetiile moto. Sper sa rezolv asta cat mai curand. Oricum, Stafeta trebuie sa mearga! Multa bafta!
  3. La asta ma bag si eu! Treaba e ca nu prea stiu cum sa ajung la locul de intalnire, pt ca nu cunosc zona, dar, nu ratez plimbarea!
  4. Hmm... vad ca esti in Bucuresti. Eu am fost o data la un distribuitor Loctite. Avea un sediu micut, pe o strada pe langa primaria sector 1. Nu am adresa exact, si nici nu stiu sa-ti explic acum, dar, daca te mai intereseaza, incerc sa-l gasesc si te anunt. Nu stiu preturile, dar eu am fost multumiti de ei!
  5. Aerul poate ramane in bucla pe care o face furtunul, daca aceasta este mai sus decat nivelul manetei (rezervorului e lichid). Mie mi-a scos peri albi aerisirea fetei, pana cand am observat traseul furtunului. Doar dupa ce am impins furtunul sub nivelul pompei am reusit aerisirea. Oricum, daca se foloseste o pompa cazul de mai sus nu are de ce sa apara!
  6. Ei... ai reusit sa rezolvi ceva? Oricum, va doresc sa aveti parte e sarbatori fericite si in an nou mai bun! Ne vedem la Cincis, in Februarie?
  7. Asteptam detalii despre aceasta intalnire, si in sfarsit, le-am aflat! Din Bucuresti vin si eu. Daca vom fi mai multi, cu atat mai bine daca nu, plec si singur. Si, cu siguranta la Petrosani se va completa grupul cu cei de acolo, care nici anul trecut nu au ratat ocazia!
  8. Poti lua usor legatura cu Pacasac, sau cu mine... (messenger, in primul rand) In alta ordine de idei, purtatorilor stafetei le revine responsabilitatea de a actualiza CD-ul, agenda si harta, cu pozele si insemnarile locurilor pe unde au trecut. Nu stiu in ce masura s-a realizat lucrul asta pana acum. Oricum, eu am discutat cu Pacasac, si s-a angajat sa se ocupe de remedierea acestui aspect, mai exact de completarea materialului strans pana acum. Deci, cei care au purtat Stafeta pana acum, sunt rugati sa ne contacteze fie pe mine (YM radu249, 0721.987.833) fie pe Pacasac si sa ne transmiteti toate materialele (poze, filmulete) pe care le aveti despre stafeta. Cam atat.. deocamdata...
  9. Din pacate, situatia a fost de asa natura ca nu am putut ajunge pe la intruniri. Am reusit totusi sa marchez de doua ori, si de fiecare data mi-a placut! Sa-mi fi placut oare pentru ca de fiecare data intrunirile au fost organizate de cei din Timisoara?! Ei, iata intrunirile: Prima a fost Bikes on Ice, Cincis (Hunedoara) - organizator Road Patrol Timisoara. A fost prima intrunire pentru mine, si o experienta de neuitat. Din pacate, nu am stat decat cateva ore, dar promit ca la anul voi sta mai mult! Ca "+" mentionez primirea calda si la propriu (vin sau ceai) si la figurat (bucuria participantilor si a organizatorilor). Daca as fi stat mai mult as fi mentionat mai multe! Cea de-a doua a fost Timisoara - Dumbravita! Locatia, concursurile, muzica, primirea - le trecem la plusuri. Totusi, ar fi un minus: nu au mai venit fetele de la miezul noptii... Eu sunt din Bucuresti, dar la momentul respectiv locuiam undeva mai aproape de Timisoara, asa ca mi-a fost relativ usor "sa-i vizitez". Oricum, baietii mi-au placut, si promit ca la anul sa-i vizitez iar! Cand e intrunirea din iarna?
  10. Cu siguranta va fi, dar depinde mult si de tine: urmareste traseul Stafetei, si incearca sa iei legatura cu purtatorii. Astfel va putea ajunge si prin Arges, si o vei putea purta! In alta ordine de idei: Ce "iarna" frumoasa... (deocamdata)
  11. Care mai sunt ultimele noutati? Sper ca in cele din urma Stafeta s-a reunit si e din nou pe drumuri. De asemenea, tinand cont ca incep ploile, sper ca cel care o gazduieste peste iarna are grija ca anul viitor sa fie iar pe drumuri...
  12. Eu nu am mai intrat de mult pe forum, dar... as vrea sa stiu pe unde mai este! Ma bucur ca acum e mai noua, mai frumoasa si mai usoara!
  13. Nu e nici o problema! Eu chiar ma bucur ca va intra intr-un proces de cosmetizare, care sa o faca mai vizibila, mai usor de folosit si mai rezistenta. De fapt, asa amfi vrut si noi sa iasa dar... desi aveam ideea de mult, steagul l-am vopsit in seara dinaintea plecarii! Oricum, motocicleta aceea (daca vrei sa o copiezi) este de fapt o imagine din Ms. Word (Clip Art) marit la dimenesiuni de A2. Multa bafta!
  14. Imi cer scuze ca am lipsit o perioada de pe forum, si mai mult ca sigur voi mai lipsi cel putin cateva zile. Dar nu asta e important - important e ca stafeta circula. De asemenea, nu eu trebuie sa fiu de acord cu traseul pe care-l urmeaza stafeta! Asta tine doar de cel care o poarta, disponibilitatile lui de a calatori si de cel care o primeste. Totusi, eu as avea o mentiune. Aceasta actiune a fost sprijinita inca din faza de "idee" de anumiti membri ai forumului care si-au exprmat dorinta de a purta stafeta si prin orasul lor. Eu am o lista cu toti acestia, o lista rezultata din cele 13 pagini ale acestui topic. A fi frumos ca stafeta sa treaca si pe la acestia... Oricum, e bine ca stafeta circula, si cu siguranta, va ajunge la toata lumea. Chiar daca nu sezonul acesta, poate cel urmator... Sau poate peste 2-3 ani...
  15. Ei.. iata ca am vazut si ceva poze.. Asteptam in continuare noi detalii... noi trasee.. noi purtatori...
  16. Ei... iata si informatia de care are nevoie! Il puteti ajuta daca aveti o schema, o carte tehnica.. ceva care sa-i spun ce si unde sa verifice!
  17. Omul vrea sa spuna ca problema e totusi din cutie. Sigur, va verifica becul, eventual il va inlocui cu unul nou. Dar problema e totusi la cutie! Poate chiar un contact imperfect, sau un fir intrerupt...
  18. Iti doresc sa ai parte de timp frumos, si ca motorasul tau sa se comporte putin mai bine ca o japoneza!!!
  19. Raducu

    Am Comis-o Si Eu :(

    Din ce citesc aici... nu prea a fost vina nisipului! In primul rand, cand virezi la stanga ai cel putin "Cedeaza trecerea" (daca semaforul sau politaiul nu spune altceva), asa ca sigur "el nu frana" nu e loc de nici un "poate" acolo! Mai mult, cand intri intr-o intersescte, cand traversezi strada sau orice altceva care tine de circulatie pe drumurile publice, prima data te uiti in stanga, apoi in dreapta. Oricum, imi pare rau de eveniment... Sper sa va reveniti repede, toti trei...
  20. Raducu

    A Venit Momentul

    Frumusica foc... sa aveti grija unul de celalalt!
  21. Asa e.... In curand voi reveni pe meleagurile natale - Bucuresti (spun asta cu oarece regrete) si tare as vrea sa vad acele poze cu locurile pe unde a trecut Stafeta. Am vorbit cu Requiem si promite ca va plimba Stafeta inclusiv pe Transfagarasan. De asemenea, asa cum s-a discutat pe la inceputurile acestei actiuni, la Sibiu vom atasa Stafetei o harta pe care se va semna traseul urmat pana acum, si care va fi completata la fiecare etapa. In continuare cei care doresc sa participe la Stafeta ma pot contacta pentru a putea fi la randul lor contactati de cei care poarta Stafeta. Iata o lista cu orasele din care pana acum exista participanti: - Arad - Bacau - Brasov - Bucuresti - Cluj Napoca - Galati - Iasi - Pascani - Petrosani - Ploiesti - Salaj - Severin - Suceava - Timisoara - Turda - Vaslui
  22. Nu reusesc sa postez aici fisierul cu cei care pana acum s-au inscris la stafeta! Cel mai simplu este pe Yahoo Messenger. My ID: radu249 P.S. pt administratori: la incercarea de a atasa un fisier, a aparut mesajul asta: "THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND The requested file upload failed because suitable permissions have not been enabled on the 'uploads' directory. Please contact the board administrator and inform them of this error."
  23. Eu abia astept sa vad in primul rand o implicare cat mai numeroasa din partea motociclistilor, si, nu in ultimul rand.. sa vad un reportaj la TV cu o parere obiectiv despre aceasta miscare, si de ce nu, cu rezultatele ei...
  24. Eu o sa ma dau in jurul Petrosaniului. Colegii din zona pleaca pe Transfagarasan, asa ca.. o sa ma dau singur, linistit... o sa admir peisajul si placerea mersului pe motor...
  25. Conduc din '97, dar nu am luat nimic sub roti! Ca e catel, pisica, vrabiuta, vulpe, vaca, oaie, cal, capra, bufnita sau om, pentru mine e acelasi lucru (in multe cazuri mi-ar parea rau mai mult de animalute, decat de ....). Eu prefer sa rada cine o vrea de mine ca pun frana in curba, decat sa ma trezesc ca nu mai pot frana in siguranta pentru evitarea unui obstacol brusc. De exemplu, o curba cu vizibilitate de 50 m abordata cu viteza de 80 km/h - e pur hazard! Dupa cei 50 m poate fi orice, de la pisica, caine sau alte animalute (de obicei imprevizibile) pana la carute, copii care joaca fotbal, un betiv care cade in mijlocul drumului, o depasire periculoasa efectuata de pe contrasens, masini care ies din curte sau orice altceva. Toate acestea, coroborate cu viteza de deplasare, viteza de reactie, distanta de franare, conditiile asfaltului si de ce nu un moment de neatentie, duc la fie la impact, fie la tavalire. Eu personal, cand sofez (auto sau motor) incerc sa nu las nimic la voia hazardului, astfel ca din toti acesti factori il controlez pe singurul care depinde de mine: viteza! Conduc din '97, dar nu am luat nimic sub roti!
×
×
  • Creează nouă...