brocko Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Era pasu si poza Am vreo 2,3 poze pe la el prin aparat si cred ca jumatate din cei prezenti au poze :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 (editat) vin si eu cu ceva poze, cu intarziere, ca de obicei. Intreba cineva de pe aici de comuniste, am si eu poze cu 2 parcate pe langa corturile noastre. Enjoy ! Editat August 24, 2009 de exxxtreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 poze cu enduro ..sa zicem verde.... nu are nimeni? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 poze cu enduro ..sa zicem verde.... nu are nimeni? ) posibil sa fie la filip da stai linistit ca nici cu a mea nu are nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 cu adevarat trist..tine la motocicleta mai mult decat la el! probabil... eu chiar l-am vazut ce a facut si cum a cazut (eram la vreo 100m, mai in deal), bine ca nu s-a lovit el, ca am crezut ca-si rupe gatul la propriu in cadere... si doar din faza asta ramasesem cu o parere cam urata despre el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 posibil sa fie la filip da stai linistit ca nici cu a mea nu are nimeni asa se intampla cand faci poze tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Cel mai tare ii numele intalnirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 da poza cu "osu" poza cu "osu" unde e ?? Sorry ca nu ti-am facut poze...din pacate am fost cam intoarsa pe dos si nu mi-a ars de fotografii, insa ma revansez cu prima ocazie! Filmulet: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 poze cu enduro ..sa zicem verde.... nu are nimeni? ) poate o gasesti printre astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 poze cu enduro ..sa zicem verde.... nu are nimeni? ) iete monstrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 poate o gasesti printre astea: in ultima poza,merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 omuletul asta era cherchelit bine sambata, abia lega 2 pasi in linie dreapta, sunt tare curios ce poze a facut poate spiritul artistic nu i-a fost afectat de gradele din sticla Am pus cateva cu 1-2 pagini mai inainte Majoritatea sunt facute inainte sa... Am rupt si un obiectiv pe coasta la vale POZE da stai linistit ca nici cu a mea nu are nimeni Cu a matale se gasira ceva bucatzele Cu a lui Bogdan nu cred ca am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Am pus cateva cu 1-2 pagini mai inainteMajoritatea sunt facute inainte sa... Am rupt si un obiectiv pe coasta la vale POZE Cu a matale se gasira ceva bucatzele Cu a lui Bogdan nu cred ca am. asta e,merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 vin si eu cu ceva poze, cu intarziere, ca de obicei. Intreba cineva de pe aici de comuniste, am si eu poze cu 2 parcate pe langa corturile noastre. Enjoy ! frumos, cu ocazia asta poate iti aduci la zi si blogul ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 frumos, cu ocazia asta poate iti aduci la zi si blogul ;-) Probleme, Gogule ?! mna...sa-ti spun sincer, nu am avut chef plus ca am spatiu limitiat acolo si ma gandesc serios sa il mut in alta parte, insa asta necesita timp si chef, in primul rand. cand il aduc la zi promit ca-ti dau de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Probleme, Gogule ?! mna...sa-ti spun sincer, nu am avut chef plus ca am spatiu limitiat acolo si ma gandesc serios sa il mut in alta parte, insa asta necesita timp si chef, in primul rand. cand il aduc la zi promit ca-ti dau de stire. aha, bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate