Sari la conținut

vladut50

Super Membru
  • Număr conținut

    2.122
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.motoweblog.com
  • Yahoo
    vladut50@yahoo.co.uk

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Maramures
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Hornet 600

Vizitatori Recenți Profil

1.506 citiri profil

vladut50's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deci mecanici buni nu avem in BM, magazine moto nu. Rau am ajuns :)))))))
  2. Hey hey! Salutare! Is bine, multam. Tu cum esti? Da-mi un mesaj cu nr tau. Am vrut sa te sun zilele trecute si nema numar. Stiu ca netul e sfant (mai ales ca se transmit slujbele la biserica pe net mai nou) , dar as vrea sa probez inainte sa comand... Zi-mi te rog niste saituri serioase.
  3. Salutare! Cei din Baia Mare, de unde va luati echipament? Sunt ceva magazine ok pe aici? Sau mai bine in CJ?
  4. Acest tampon/tampoane din cate stiu amortizeaza socul produs atunci cand tragi acceleratia si cupleaza lantul, cand incepe sa traga....cand treci din frana de motor in aceleratie si invers. Presupun ca se mainfesta cu o smucitura mai pronuntata ...ca si atunci cand lantul e prea larg.
  5. 28 mai ora 10 Merci! Deja am facut programarea
  6. Salutare! De ceva vreme am observat ca atunci cand deschid acceleratia, se smuceste motocicleta. Eram convins ca e de la lant (am mai patit), ca e prea larg, dar nu e asa. Lantul e strans...chiar putin prea strans, in orice pozitie l-am verificat. Si totusi, in curbe, cand deschid acceleratia, smuceste (o singura data) destul de tare....exact cand cupleaza acceleratia. E enervant, deoarece se intampla chair in mijlocul curbei, cand sunt inclinat. Ar putea fi altceva decat lantul? Ceva la carburatoare, motor? Am auzit ca este tamponul acela de cauciuc din butucul rotii spate. Sa fie uzat? Motorul este un Hornet 600 din 2000 cu 51000 km, care in ultimii 4-5 ani a cam stat nefolosit.
  7. Si eu am aceeiasi problema cu motorul rece la un Hornet 600, 2000. Cred ca e de la carburatoare, trebuie curatate si sincronizate. Nu au fost curatate de mult si treaba asta se intampla doar in ultima vreme. Dupa curatare revin cu concluzia.
  8. Aveti ceva linkuri de streaming cu BT Sport sau alte canale care transmit calificarile? Pe Eurosport e doar tenis.
  9. Aplicatia Digi.Online functioneaza foarte bine si e gratuita daca esti abonat RDS la cablu si internet.
  10. Salutare! Am avut un cauciuc f uzat pe fata si l-am schimbat cu unul nou Pirelli Diablo destul de moale. Mi se pare ca s-a imbunatatit foarte mult franarea....prinde mult mai bine frana fata. Ar avea logica treaba asta sau doar mi se pare? Ati mai patit careva? » Post actualizat in 18 Sep 2017 08:36 "Legea lui Coulomb Conform Legii lui Coulomb, forţa de frecare a unui obiect care alunecă creşte proporţional cu forţa aplicată. Când o forţă mai mare e aplicată unui pneu, elasticitatea cauciucului permite suprafeţei aflate în contact cu solul să se muleze mai bine pe neregularităţile acestuia, iar suprafaţa de contact creşte datorită deformării cauciucului." Poate de aceea frana prinde mai bine cu un cauciuc fata mai bun. Un cauciuc nou si mai moale se muleaza mai bine pe suprafata asfaltului.
  11. Dar la Spielberg, Austria (13.08) stie careva daca se gasesc bilete la fata locului?
  12. Oare sigur se gasesc bilete la fata locului pentru zonele de pe dealuri? Ma duc cu niste prieteni si nu as vrea sa ii port pe degeaba. Am fost acum cativa ani de 2 ori si parca asa era, erau bilete nelimitat.
  13. Da, si mie mie se parea ciudat sa citeasca toate mailurile primite cuvant cu cuvant.....cu nume cu tot. Desi cred ca vroiau sa se conformeze cu noul curent de social networking si interactionare cu publicul ceea ce e ok, insa se putea altfel. Care nu ati inteles glumita cu auzitul numelui la tv, imi pare rau pt voi
  14. Chiar imi placeau tramnsmisiunile si comenatorii de la Digi, stiau ceva meserie. Plus ca imi mai auzeam numele pe post cand dadeam mailuri, de ma sunau neamurile sa ma intrebe Dar din cate tin minte, la Eurosport erau foarte bune transmisiunile, acuma depinde ce comentatori vor baga, sau daca vom putea selecta comentariul in Engleza.
  15. Ce mult si-a schimbat Rossi stilul de pilotaj de-a lungul anilor. Acum se lasa mult mai mult inspre interiorul virajului si aproape ajunge cu cotul pe jos, a la Marquez.
×
×
  • Creează nouă...