DORUMASTER Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Am vorbit cu Constantin si am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa ne intalnim in Delta in perioada 12-15 MAI 2006. PROGRAMUL ar fi : - plecare din BUC.(ptr.cei din Buc.) Vineri 12.05.2006 in jurul orei 08.00-08.30 (o sa fixam de unde) si ajungem la Nufarul (Ilgani) in jurul orei 14.00-14.30 ( in cazul ca suntem mai multi formam mai multe grupuri si fixam puncte de oprire) - 14.30 .....instalam corturile si ....pescuit , bere , distractie, etc. de voie..... - Sambata - ( daca ne ajuta Constantin cu barca ) 2-3 profesionisti in ale pescuitului merg cu el pe canale la pescuit - noi ceilalti pescuim in zona si bem bere.... - Duminica - peste , distractie , bere.... - Luni - strangem tabara si plecam in jurul orei 13.00- ( 15 MAI 2006 ) NU TREBUIE NEAPARAT SA VENITI VINERI SI SA PLECATI LUNI ASTEPTAM SI MOTOCICLISTI DIN ALTE ORASE DORITORII SUNT RUGATI SA-SI EXPRIME PAREREA .....PANA ATUNCI SIGUR TRECE VIITURA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 DA. 2 persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Din pacate zic pas. Examenele este grle shi este multe shi mai ales este imediat dupa delta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Cum e drumu? Merge cu vitezane sau e nevoie de enduro? Se poate sta numai la cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 6, 2006 Autor Share Postat Aprilie 6, 2006 (editat) DRUMUL ESTE FOARTE BUN - MERGE CU VITEZANE SE POATE STA SI LA MOTEL - LA NUFARUL Editat Aprilie 6, 2006 de DORUMASTER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Suna foarte tentant , dar e mai greu cu zilele de vineri si luni.Poate mai sunt amatori sa facem un grupulet pt. sambata dimineata si intoarcerea duminica seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Suna foarte tentant , dar e mai greu cu zilele de vineri si luni.Poate mai sunt amatori sa facem un grupulet pt. sambata dimineata si intoarcerea duminica seara. eu sunt tentat de varianta scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 superba oferta! de nu intervin pb serioase pe parcurs,voi zice DA. cred insa ca de se va forma un grup care sa plece vineri dupa ora pranzului,ori sambata dim,voi pleca cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate