dt_yamaha Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 Dragi tovarasi motociclisti, in sfarsit mi-am luat si eu motor............................. ....................................................................................................................... (aici am ramas fara cuvinte) . E mai veche, e mai mica (100 cc) dar e yamaha (adica sper ca e fiabila) si pe ea scrie enduro!?. Oricum nu conteaza, e a mea si o iubesc. Problema e ca nu am aparatoare de fata si sea, dar sper sa se rezolve. Si sper sa ne vedem prin Buc pe sosea.....Mult noroc baieti si sa ne vedem cu bine. va place? (aici e inca in lucru, intre timp am mai aranjat-o) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 Bravo hombre! Sa o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi kilometri pe ea. Pana la urmatoarea! Hai bafta si sa ne vedem pe soselele patriei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 BAFTA ,SA NE VEDEM LA INTRUNIRI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate