calu Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 (editat) Maine ma duc sa mi iau motocicleta din Giurgiu . Merge cineva pana acolo si inapoi? am inteles ca or sa fie 20 de grade asa ca se anunta interesanta vremea. 0726 85 85 60 tel meu daca e cineva interesat. ne putem intoarce pe Ghimpati :40 km sosea pustie -2 sate -si in stare excelenta. Editat Aprilie 8, 2006 de calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 gata am ajuns. 1 ora 30 pana la piata victoriei scazand timpii morti .mz ul merge de rupe am mers o parte a drumului cu 100 si in rest 60-80. in Daia m a prins radarul cu 69 da baietii au fost ok si mi au dat avertisment. in rest super frumos. m am intalnit cu un tip din bucuresti cu japo care a venit in giurgiu intorcandu ne impreuna. super multumit de mz si abia astept sa i schimb setul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Eu am fost ala cu japo. M-am plimbat putin pe faleza Dunarii , am baut un cola cu Calu si apoi l-am insotit spre Bucuresti, cu o mica pauza dupa cum v-a povestit. Merge frumos MZ-ul , chiar mi-a starnit nostalgii.Ma dadeam si eu acum vreo 16 ani cu un ETZ 250.Sa o stapanesti sanatos si sa te duca fara probleme la intrunirile de anul asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Marfa,sa o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 pai daca merge bine nu-i schimba setul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate