TARKA 2 Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Frate! Voi va uitati la data cand este initiat topicul ? Bine ca nu va parut rau in 2008.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Frate! Voi va uitati la data cand este initiat topicul ? Bine ca nu va parut rau in 2008.... Se mai gaseste cineva sa scrie dupa 2 ani. Am mai vazut. La rubrici tehnice mai merge ca mai ceri o parere dar aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Se mai gaseste cineva sa scrie dupa 2 ani. Am mai vazut. La rubrici tehnice mai merge ca mai ceri o parere dar aici.. da mai nene, dar e bine ca nu se uita....eu cred ca totusi nu e nimic rau in asta asa ca, zic si eu RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 si cum de numai aia care abia isi fac cont isi amintesc? probabil vor sa adune un numar mare de posturi si nu stiu cum?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 La ce suflet mare avea eli si la cat de saritor era merita pomenit mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate