calinbac Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 14 zile 4 zile Romania (intalnirea transalpistilor de la Obarsia Lotrului)+10 Macedonia si Grecia 4000 km traseul a fost acesta diferit aproape in totalitate de ce imi propusesem si ca ruta si ca perioada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Ateptam povestea si pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 Ateptam povestea si pozele! am fost foarte ocupat, dar de maine ceva poze si un pic de povesti in limitele talentului meu de narator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 cateva poze de la intalnirea Transalpistilor si cu mascota Frogy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 3, 2009 Autor Share Postat Septembrie 3, 2009 cateva detalii de la intalnirea transalpistilor trebuia sa plec a doua zi in directia Ohrid-Macedonia, dar datorita unor evenimente nepravazute am plecat cu o saptamana mai tarziu ruta in prima zi Arad-Belgrad-Nis-Skopje-Ohrid Sfat cand treceti in Macedonia schimbati euro in dinari macedonieni altfel platiti mai mult autostrada, au mai multe pucte de taxare si fiecare rotunjeste in sus cand spui ca ai euro Ohridul e un oras frumos. cand am oprit in centru imediat vin pe tine localnicii si iti ofera cazare. Aveam bugetul de 10 euro persoana/noapte. Dupa ce am vazut vreo cateva locatii, am gasit o pensiune cu 10 euro camera de 2 persoane, cu Tv, baie. Gazdele foarte primitoare, in curte aveau un foisor cu scaune si loc sa iti gatesti. In ohrid ar trebui sa stai o saptamana, sunt foarte multe de vizitat in oras si imprejurimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate