Satan Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 dezmembrez honda cbr 600 f pc 19 toate piesele mai putin statorul si releul de incarcare. 0766314334 o sa revin cu o lista de piese.pana atunci intrebati si incerc sa va raspund cat mai curand posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Salut, Ma intereseaza suportul la scarita pe dreapta si pompa de benzina. Da-mi un pret te rog la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat August 25, 2009 Autor Share Postat August 25, 2009 Salut, Ma intereseaza suportul la scarita pe dreapta si pompa de benzina. Da-mi un pret te rog la ele. suport scarita pilot sau pasager? pompa benzina 40 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 suport scarita pilot sau pasager? pompa benzina 40 euro Scarita pilot partea dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 toba? sport ? pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Scarita pilot partea dreapta. ti le dau pe amandoua la 60 euro si suporti si scarite macar sa fie simetrice Mesaj completat toba? sport ? pret ? toba este leo vince evo 2 aluminiu nici 3 luni folosita 200 euro pret de catalog 350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 ti le dau pe amandoua la 60 euro si suporti si scarite macar sa fie simetrice Mesaj completat toba este leo vince evo 2 aluminiu nici 3 luni folosita 200 euro pret de catalog 350 si tu esti poporul german? 'te... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 si tu esti poporul german? 'te... off topic ,,,, pai si ce legatura are asta cu dezmembratul mobrei ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 off topic ,,,,pai si ce legatura are asta cu dezmembratul mobrei ???? ???? inteleg ca se plictisete lumea pe forum dar chiar asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Vezi ca exista sectiune separata de vanzari si alte cele.Aici este sectiunea service. Oricum bafta la vanzare. Uita-te de rog si in semnatura mea si spune-mi daca ai carenele despre care e vorba. A mea e PC23 dar cred ca se potrivesc. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) dezmembrez honda cbr 600 f pc 19 toate piesele mai putin statorul si releul de incarcare. 0766314334 o sa revin cu o lista de piese.pana atunci intrebati si incerc sa va raspund cat mai curand posibil. asamblez la loc mobra ta! pret: 1000 euro telefon: 00407MARINESK Editat August 27, 2009 de marinesku73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 up! ca vad ca unii au chef de bancuri dar traiam in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate