IraSciBil Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) DN 67C (Ranca - Obarsia Lotrului) - drum inchis circulatiei publice Lucrari de modernizare drum DN 67C km 0+000 - 142+620. Pe sectorul km 34+200 - 56+000 (Ranca - Obarsia Lotrului) se executa lucrari de derocari in stanca si terasamente necesare realizarii platformei drumului. Constructor: SC ROMSTRADE SRL. Ordin de incepere: octombrie 2008. Termen estimativ de finalizare: iulie 2012 (durata executie: 18 luni de la ordinul de incepere exceptand perioada de timp friguros). Termen de redeschidere a sectorului km 34+200 - 59+800 : aprilie 2010 la nivel de balast. Zona este semnalizata corespunzator. Sursa: CNADNR Grabiti'va sa mai faceti TRANSALPINA enduro! Editat August 26, 2009 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Tie vad ca-ti arde de flame. Mai sunt 2 sau 3 topicuri pe tema asta. Simte-te bine pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blonda18 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Salut, Sunt si eu noua pe aici si imi doresc foarte mult sa fac transalpina impreuna cu prietenul meu. Avem un Honda Transalp. Are cineva vreo harta amanutita a transalpinei? sau a mai fost cineva de curand pe acolo? Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Am fost vinerea trecuta, era blocata, se dinamita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate