haca Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 salut . cine poate sa ma ajute ,sa imi sudeze un portbagaj asemanator cu acesta (sper sa nu se supere posesorul ktm-ului ca i-am pozat moto) pt. micuta mea motocicleta : am facut eu un desen de copil handicapat pt. a se intelege mai bine (sper) ce anume vreau . am nevoie de el pt a pune un top case si ma doare sufletul sa dau 95 de euro pe un fier . multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 vrea sa-si confectioneze unu...eu asa am inteles, oricum bafta! ...nu cred ca e f greu de facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 vrea sa-si confectioneze unu...eu asa am inteles, oricum bafta! ...nu cred ca e f greu de facut... te-as ajuta eu..pacat ca esti din bucuresti......daca ai veni prin tulcea ti l-as face eu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haca Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 (editat) mao san : vreau sa il fac (cum bine a inteles kristake, multumesc , sa fie ) , ma rog sa fie facut ca daca eram in stare sa il fac eu nu mai intrebam . lebadake: multumesc ca te-ai oferit dar chiar nu cred ca o sa ajung foarte curand in tulcea / Editat Aprilie 12, 2006 de haca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate