Sari la conținut

haca

Membru
  • Număr conținut

    197
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de haca

  1. da se elibereaza fiscal , km in bord sunt 64147 niste chinezarii . dar isi fac treaba dpdv al sound-ului https://motociclism.ro/topic/741756-tobe-moto-sport-imitatie-akrapovic-universale-carbon-aluminiu-titan/page/8/#comment-4668636
  2. va salut , vand Aprilia Pegaso strada , an 2006 , inmatriculata in RO la inceputul anului , itp valabil 04/2023 nu am avut mari interventii asupra ei ulei , filtre , discuri fata , un cablu ambreiaj si tobe schimbate . urmeaza o noua revizie ( ulei , filtre si .. ce poate sa mai apara ) se poate viziona in Bucuresti , sector 2 . pret 15000 ron negociabil daca include si revizia sau nu ( depinde de cand se concretizeaza tranzactia ) tel 0758226203 -Doru WhatsApp Video 2022-09-20 at 16.51.38.mp4
  3. salut. daca aveti pe cineva care vrea un sv 1000 , va rog sa i-o aratati si pe "micuta" mea . aici multumesc . ps: imi cer scuze ca am intervenit pe acest topic dar chiar nu stiu ce sa mai fac .
  4. da ,treaba cu radiatorul nou intradevar si pe mine m-a surprins cand cei de la suzuki mi-au spus ca e vreo 1000 fara tva . sh , am tot gasit pe ebay si licitatiile incep de la preturi rezonabile dar ajung tot la sume mari . radiatorul meu e functionabil doar ca e stramb si are doua gauri in el ( s-a anulat o celula ) , asa ca din punct de vedere tehnic pentru mine e ok , problema a aparut deoarece vara asta am fost nevoit sa incerc sa vand "micuta" ( suzuki sv 1000 s ) si toti cei interesati s-au cam speriat de radiator .
  5. au nevoie de un radiator . am intrat in legatura cu ei si mi-au spus ca nu e nici o problema sa faca unul dupa model . as vrea ceva pareri , sau alte optiuni eventual de prin bucuresti . multumesc .
  6. salut , am si eu o intrebare la care sper sa gasesc raspunsul la voi . ma bate' gandu' sa achizitionez un dr-z 400 sm . problema ... am prietena ( viitoarea sotie incepand cu aceasta vara ) astfel am si pasager cam 30 % din perioada de utilizare a mobrei . din pacate in acest procent intra drumurile in afara orasului si astfel uite ca vine si intrebarea ..... se preteaza micutza la un drum ( de exemplu ) pana la mare cu vreo 160-170 kg ( 2 persoane + bagaje ) ? multumesc , si astept raspunsul vostru , daca se poate .
  7. haca

    SMAEB 2008

    nu stiu daca s-a mai spus , dar am aflat ca mai este un salon prin aprilie si acolo o sa vina importatorii mari . oricum si asta merita vazut , macar asa ca motiv de plimbare .
  8. gata , am rezolvat . l-am luat de pe un tl1000 ( si l-am gasit si pe e-bay deci o sa pot sa il inapoiez in curand ) . moto nu il mai tin la obor , l-am tinut toata vara in fata blocului si ... nu au fost probleme deci , astept sa se mai incalzeasca si sa il aduc acasa ps. referitor la trecerea la suzuki ... se pare ca asta e tendinta
  9. salut . ca tot a venit vorba mai sus de niste piese .. as avea si eu nevoie de un sfat . concret ..imi trebuie ventilatorul pentru un sv 1000 ( modelul de dupa 2003 ) . am cautat pe la reprezentante si m-au lovit cu niste scoruri imense ( intre 300-500 euro ) , astfel mi-a ramas doar varianta unui ventilator sh . am cautat pe e-bay si am gasit doar de sv 650 si de tl 1000 . pe cel de la sv l-am "probat" si nu are nici o treaba cu cel care imi trebuie mie . cel de tl .... chiar nu stiu . daca aveti cunostinte in domeniu sau stiti pe unde sa mai incerc sa caut ... v-as ramane recunoscator .
  10. am si eu o intrebare , ceva care intradevar ma framanta : anul care este scris pe furtunele de frana ,are vreo legatura cu anul de fabricatie al motocicletei ? exemplu concret ( si aici sper sa ma ajute posesorii de sv 1000 s cu anul de fabricatie dupa 2003 , dar nu numai ) o motocicleta poate sa fie din 2005 si sa aibe scris pe furtune 2003 ?
  11. eu am de un sv de 1000 si pot sa iti spun ca pana in 2 mai , aproximativ 300 km , am avut 3 opriri , o realimentare si doua pentru "nevoi fiziologice" + tigari. oricum , treaba cu "mersul fara pauza" depinde si de cum esti obisnuit . eu la inceput , aveam un chopper care prin definitie e "mai confortabil" ca celelalte tipuri si mai mult de 30 de km nu puteam sa merg fara pauza .
  12. vecine , la cat pleci de acasa ? ma primiti si pe mine ?
  13. hai sa ma bag si eu in seama asta este micuta mea ( sv 1000 s K3 )
  14. salut . sunt si eu un viitor posesor si as vrea sa imi spuneti , ce ulei este recomandat , si ce amperaj la baterie ? stiu ca sunt doua intrebari jenant de banale dar in faza in care ma aflu acestea sunt informatiile de care am nevoie . moto este un sv de 1000 .
  15. DAR , nu e problema cu ciorditu' pe acolo ?
  16. pentru punctul 3 : nu stiu ce manevra a fost DAR nu am platit nici o taxa la intoarcere. pentru punctul 4 : din cate am observat , ei cereau un fluturas pe care l-am imprumutat de la un prieten si astfel am intrat in bulgaria fara carte verde . ( eu mi-am facut rca-ul in septembrie si nu am prins si cartea verde inclusa )
  17. http://www.promotorinternational.ro/ro/harta2.html mi-am luat in seara asta MOTUL 400 ml 47 RON
  18. am patit-o si eu acum vreo 2 saptamani , nu am tras socul dar a luat-o si dupa 10 secunde a murit , i-am dat la automat si cu soc si fara pana am inecat-o de nu o mai lua nici impinsa . rezultat ,alergatura dupa cheie de bujii , dat jos rezervor , scos bujii , sters , suflat , reasambalt mobra si dupa aia a luat-o "la sfert" bineinteles , cu socul tras
  19. haca

    Honda Hornet

    nu prea ai ce sa auzi , se aude mai mult motorul . asta este motivul pentru care mi-am schimbat toba . uite aici toba mea AZF
×
×
  • Creează nouă...