Birbal Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Salutare! Am si eu o Jawa de 350 si trebuie sa-i schimb platinile, ca dupa cum bine stiti se cam impusca si sunt uzate rau de tot. Am facut rost de platini noi dar am inteles ca dupa ce le schimb trebuie reglata aprinderea si asta eu nu stiu cum sa fac. Nu ma luati cu termeni prea tehnici ca nu prea ma pricep. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 pune-i aprinderi tranzistorizate si nu se mai impusca! cat despre aprindere iti trebuie un ceas comparator sau in cel mai rau caz o tija gradata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 pas cu pas: http://www.motorlife.ro/motociclete/jawa/cum_sa_iii.htm Daca mai ai nelamuriri, intreaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Birbal Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 ok...mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate