sub81 Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Hai sa va intreb ca sunteti cei mai in masura sa dati un sfat... am de ceva ani ZXR 400 dar pe enduro n-am pus piciorul... si ma cam atrage chestia asta... O posibila problema... am 1,65 inaltime... Ce ar fi mai potrivit... ca oricum nu prea am idee de nimic in ceea ce priveste enduro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Salut! Nu-s profesor in a recomanda ce e cel mai potrivit, dar iti trebuie un motor (mai ales daca esti incepator) la care sa poti pune ambele picioare jos. Zic asta pentru ca eu la KTM LC4 (1.80m inaltime) imi este destul de greu sa fac chestia asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Salut! Nu-s profesor in a recomanda ce e cel mai potrivit, dar iti trebuie un motor (mai ales daca esti incepator) la care sa poti pune ambele picioare jos. Zic asta pentru ca eu la KTM LC4 (1.80m inaltime) imi este destul de greu sa fac chestia asta! SUBSCRIU LA CE SPUNE DAN PLUS CEVA USOR 100-130 KG SI NU MAI MARE DE 250. PATRU TIMPI AR FI INDICAT PT VIITOR IN CAZ CA TE VA ATRAGE!!!DEASEMENEA GINDESTETE SI LA ECHIPAMENT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sub81 Postat Februarie 4, 2004 Autor Share Postat Februarie 4, 2004 Stiu ca e treaba serioasa cu echipamentul dar din asta as gasi ceva pe masura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Ce sa faca cu namila aia? de lc 4 Eu zic ca cel mai bun in enduro pentru inceput e Suzuki DR 350 e super motor indestructibil usor si in teren se comporta mai mult decat onorabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sub81 Postat Februarie 4, 2004 Autor Share Postat Februarie 4, 2004 Merci frumos pentru sfaturi... ar exista si vreun model de KTM mai potrivit, pentru ca in general sunt OBSEDAT de o anumita marca... viteza KAWASAKI... enduro KTM... chopper HARLEY-DAVIDSON (si sa fie V-ROD daca se poate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 Merci frumos pentru sfaturi... ar exista si vreun model de KTM mai potrivit, pentru ca in general sunt OBSEDAT de o anumita marca... viteza KAWASAKI... enduro KTM... chopper HARLEY-DAVIDSON (si sa fie V-ROD daca se poate ) incearca un exc da sa stii nu sunt pentru incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate