Purghy Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Drumul intre Lepsa si Targu Secuiesc e asfaltat? Zona Vrancea, dupa Focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 oarecum. Daca pleci cu F650-ul e ok. Eu cu vx-ul nu am avut probleme, dar nici nu a fost vreo incantare. Ai o portiune de drum cu placi, dupaia o portiune cu placi rupte, dupaia o portiune cu drum pietruit. Dupaia ajungi la Tg Secuiesc. Fara graba. Da' ce se petrece acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 oarecum. Daca pleci cu F650-ul e ok. Eu cu vx-ul nu am avut probleme, dar nici nu a fost vreo incantare. Ai o portiune de drum cu placi, dupaia o portiune cu placi rupte, dupaia o portiune cu drum pietruit. Dupaia ajungi la Tg Secuiesc. Fara graba. Da' ce se petrece acolo? Pai o pun de-o excursie si vroiam sa stiu absolut sigur cum e drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 salve eu sunt din zona drumul e bun de la focsani la tulnici aprox 60 km, din tulnici pina in lespsa e in curs de asfaltare dar inca nu s-au apucat e drumul vechi si e cam gaurit, dar se merge (aprox 20km ), dupa care din lepsa pina dupa gresu e f bun pina incepi sa urci pe drumul care trece in partea cealalata la ojdula, deci dupa ce incepi sa urci drumul este pietruit se lucreaza la el merge incetisor dar merge fara probleme sunt 2 autobuze care fac drumul zilnic +masini mici, deci nu sunt probleme (aprox 25 km ), din ojdula pa targu secuiesc e bun drumul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 salve eu sunt din zona drumul e bun de la focsani la tulnici aprox 60 km, din tulnici pina in lespsa e in curs de asfaltare dar inca nu s-au apucat e drumul vechi si e cam gaurit, dar se merge (aprox 20km ), dupa care din lepsa pina dupa gresu e f bun pina incepi sa urci pe drumul care trece in partea cealalata la ojdula, deci dupa ce incepi sa urci drumul este pietruit se lucreaza la el merge incetisor dar merge fara probleme sunt 2 autobuze care fac drumul zilnic +masini mici, deci nu sunt probleme (aprox 25 km ), din ojdula pa targu secuiesc e bun drumul . Mersi fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate