vladut_cj Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Fooooaaaarte faina tura, de peisaje ce sa mai zic-speechless, unele poze sunt bune de pus pe desktop la PC As avea o intrebare daca nu-s prea indiscret, cam cat a costat per-total toata calatoria,asa in mare (benzina-mancare etc) Lat cat mai multe ture de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Octombrie 16, 2009 Autor Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Fooooaaaarte faina tura, de peisaje ce sa mai zic-speechless, unele poze sunt bune de pus pe desktop la PC As avea o intrebare daca nu-s prea indiscret, cam cat a costat per-total toata calatoria,asa in mare (benzina-mancare etc) Lat cat mai multe ture de genul asta Multumim! Mai sunt cateva panorame si in pagina 3. Bugetul a fost foarte rezonabil: - cort Decathlon: 20€ - 2000 km de benzina: 130€ - taxe camping: 30€ - alimente: 10€/zi - Jack Daniels: 15€ - 10000 de curbe prin Alpi pe motocicleta: priceless Editat Octombrie 16, 2009 de Wan Ted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 super traseu felicitari ...data viitoare dati un semn cei care mai aveti de gand un asemenea traseu prin alpi....eu m am mutat la Geneva din august si ma pot alatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 sigur colegu' "Wan Ted" are si traseul facut in format GPS pentru doritori Sal! Sunt un doritor si vreau daca se poate sa imi dai si mie ruta pe care atzi fost...la anul m-am "inscris" pt asa ceva .. Uite adrea mea de mail: ciocirlanflorin@yahoo.com Multzumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubo69 Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Super fain, iar peisajele nemaipomenite, va invidiez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Ce s-a intamplat cu pozele, de nu se mai vad? Voiam sa ii transmit linkul topicului unui amic care sta in Franta, ca sa aiba o sursa de inspiratie pentru o eventuala plimbare si nu mai apar pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Ce s-a intamplat cu pozele, de nu se mai vad? Voiam sa ii transmit linkul topicului unui amic care sta in Franta, ca sa aiba o sursa de inspiratie pentru o eventuala plimbare si nu mai apar pozele? S-au sters de pe serverul gazda, sau le-a sters posesorul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 S-au sters de pe serverul gazda, sau le-a sters posesorul lor Pentru initiatori: le putem vedea (pozele) din nou pe flick sau in alta parte? Multzumesc, Dans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 2, 2010 Autor Share Postat Mai 2, 2010 S-au schimbat link-urile Flickr, nu reusesc sa reactivez fotografiile din topic. Dar imaginile pot fi vazute direct aici: http://www.flickr.com/photos/wan_ted/sets/72157622084762707/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate