Sari la conținut

Wan Ted

Membru
  • Număr conținut

    225
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bruxelles
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    CB1000R

Informații profil

  • Motociclete detinute
    5

Wan Ted's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Wan Ted

    Accident in Covasna

    Este foarte posibil. Casca este elastica, nu se sparge in bucati. Si in caz de soc, creierul, fiind moale, se misca in cutia craniana si se distruge, chiar daca nu sunt multe semne pe casca. Un legist bun va sti sa faca diferenta intre o lovitura de bâta sau bolovan si un soc de accident.
  2. Doi purici se întâlnesc pe plajă.Unul tremură de frig rău de tot. - Ce-i cu tine, mă... de ce tremuri în halul ăsta ? - Acum am sosit şi am călătorit pe mustaţa unui motociclist 200 km ca să ajung aici. Am crezut că voi îngheţa pe drum. - Vezi, dacă eşti prost? Eu când vreau să călătoresc, în primul rând aleg avionul pentru că este cel mai rapid. Pentru asta ,merg la aeroport, intru în toaleta de femei, mă bag în chiloţii unei dame şi de aici încolo... confort total. Mă întind comod pe blăniţă la căldurică şi de obicei trag un pui de somn până la destinaţie. Fă şi tu la fel data viitoare. Trec două luni şi cei doi se întâlnesc din nou tot pe plajă şi unul din ei din nou tremură de frig. - Ce-i cu tine din nou ? Văd că nu m-ai ascultat. - Ba dimpotrivă am făcut exact cum m-ai sfătuit. Am mers la aeroport,am intrat în toaleta de femei,m-am băgat în chiloţii unei blonde trăsnet,m-am întins pe blăniţă la căldurică şi imediat am adormit. - Şi atunci ? - Ce crezi, unde eram când m-am trezit....... tot pe mustaţa unui motociclist!
  3. http://hairux.wix.com/osansapentruruxandra#!povestea-mea-continua/c1wj5
  4. Dan Popescu fatcs! /index.php?/topic/588380-dan-popescu-facts/?hl=%2Bdan+%2Bpopescu+%2Bfacts
  5. Mi-a iesit si mie o panorama circulara.
  6. Wan Ted

    Italian crap

    Am urmarit cu mare placere aventura so far. Bravo, astept continuarea!
  7. Am mers cu ambele, si pot sa spun ca Z750 are un motor *mult* mai placut, in timp ce Hornet castiga la manevrabilitate. Eu as alege Z750!
  8. Wan Ted

    Romanii din Belgia

    Salut, Se plateste o taxa la inmatriculare, in functie de puterea motorului: http://finances.belgium.be/fr/particuliers/transport/immatriculation_et_impots/taxe_de_mise_en_circulation/ Si taxa anuala (54,38€ in Bruxelles, depinde de zona geografica): http://finances.belgium.be/fr/particuliers/transport/immatriculation_et_impots/taxe_de_circulation/ Si aici ai formalitatie pentru importat un vehicul: http://finances.belgium.be/fr/particuliers/transport/achat_vehicule/achat_a_etranger/en_europe/
  9. O zona superba si poze pe masura. Bravo!
  10. Am pus aici filmul in slow motion: https://www.youtube.com/watch?v=TchgsXuHerI Hekate, sper ca am permisiunea ta, post factum.
  11. M-am uitat la inregistrare cadru cu cadru si, de curiozitate, am masurat timpul de reactie: - t0 : calul face prima miscare spre mijlocul drumului - t1 = t0 +1.4 sec : incepi sa te inclini la dreapta, facand manevra de evitare - t2 = t1 + 0.8 sec : treci milimetric pe langa cal Deci in total ai avut exact 2.2 secunde la dispozitie sa eviti accidentul! Jos palaria pentru reactie! Viteza cred ca era intre 80 si 85 km/h (dupa lungimea marcajelor rutiere si a distantei dintre stalpi).
  12. Milimetric. Felicitari, te-ai nascut a doua oara!
×
×
  • Creează nouă...