speedbiker Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Video RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Groaznic Mi-am adus aminte de saracii Traian si Ela D-zeu sa-i odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Odihneste`te in Pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usernome Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 sunt multi care habar nu au sa circule pe strada, sunt multi care se bazeaza ca ei au prioritate si pac trece tirul peste ei, trebuie sa te asiguri ca ai fost vazut! imi pare rau pentru scuterist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Din pacate cam asa se intampla in Romania. Din ce in ce mai multe accidente cu camioane si tiruri. Fratilor , chiar daca aveti prioritate, lasati sa treaca tir, masina etc- nu va puneti cu minte cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Exact nu moare nimeni daca ajungi cu cateva secunde mai tarziu la destinatie.Degeaba ai prioritate si ajungi in spital (sau mai rau),asa ca daca nu esti sigur ca poti trece in siguranta mai asteapta cateva momente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate