Sari la conținut

usernome

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu detin inca A
  • Numar Moto
    nu am
  • Club
    nu fac parte

Informații profil

  • Motociclete detinute
    nu am avut

usernome's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. eu depasesc pe dreapta si merg mereu pe dreapta, pentru ca banda este mai libera, toti se ingramadesc pe mijlocul drumului si decat sa stai sa ii claxonezi ca poate tu vrei sa mergi un pic mai repede doar pierzi timp si nervi. inclusiv scuterist care m-ai aveam un pic si il calcam, el vroia sa mearga pe banda a 2-a ca l-a facut masa pe sosea.
  2. daia cand iti da amenda politistul sta cu cartea in mana si citeste de acolo. voi care ati citit o data cartea aia acu tispe ani voi spuneti ca stiti legislatie? raportul pulitiei il ai? recita din el ceva ca sa nu mai stam in ceata....
  3. imi cer scuze dom' profesor pot sa ma duc la toaleta??!?
  4. nu stiu de ce spuneti ca daca nu avea permis asa ii trebuie, ce conteaza daca are permis sau nu are sau il are suspendat tot pentru viteza. daca il avea si cadea cu 200km/h insemna ca a gresit mai putin si tineati mai mult cu el? daca veneam din sens opus si ma lovea mai conta ca are sau nu permis ca tot cu 200 venea. handicapat e oricum, din partea mea poate sa se dea si cu 300 atat cat nu risca decat poponeata lui. 90% din cei care isi iau motoare si le iau pentru senzatie, cand stai pe motor si il accelerezi simti cum se ridica parul pe tine. e normal sa alergi cu el dar alearga pe pielea ta nu risca sa faci praf si pe altii. din partea mea sa se faca bine si sa ii vina mintea la cap! peste 10 ani va gandi altfel asta daca mai apuca.
  5. usernome

    Sos. Pantelimon

    shit happens every day. citesc 3 zile la rand rubrica accidente si imi piere cheful si de A. dupa accidentul asta am invatat si fizica franarii. urmatorul...
  6. usernome

    Sos. Pantelimon

    1.am fost si eu un tampit cu duba dar nu trec pe rosu, pietonii se sperie in functie de volumul vehiculului, daca te vad cu duba te lasa sa treci ca esti mare si tampit. 2. am un prieten care a fost lovit de o masina care avea peste 120km/h recunoscuta de conducator dar care a fost scos nevinovat din cauza unui tabel al politiei in care spunea ca la x metri de franare pe asfalt uscat masina avea 50km/h. nightwolf poate ne oferi un asemenea tabel (sper ca unu bun si dc exista si pt moto) pentru cei care stau prost cu fizica si matematica si ne facem o idee despre viteza bikerului.
  7. sunt multi care habar nu au sa circule pe strada, sunt multi care se bazeaza ca ei au prioritate si pac trece tirul peste ei, trebuie sa te asiguri ca ai fost vazut! imi pare rau pentru scuterist.
  8. sa scoata banu' sa repare omului RR-ul! altul care se credea superman la volan!
  9. am trecut sambata seara dupa ora 9 si era un motor sport cu toba sub sa (deci nu prea era nici scuter nici motoreta era cred 900rr sau mai mare) un taxiu un domn si o doamna (intregi si pe picioare), un politist care scria ceva pe motocicleta lui de politie.... nu am oprit ca nu era nimeni acolo care sa para ranit.
  10. usernome

    Accident 03.04.2008

    am trecut sambata seara dupa ora 9 si era un motor sport cu toba sub sa (deci nu prea era nici scuter nici motoreta era cred 900rr sau mai mare) un taxiu un domn si o doamna (intregi si pe picioare), un politist care scria ceva pe motocicleta lui de politie.... nu am oprit ca nu era nimeni acolo care sa para ranit.
  11. cand am auzit de un prieten ca a picat examen de moto fiindca nu si-a legat centura de siguranta (bareta la casca) eram pe jos de ras. acuma ii dau dreptate politistului....
×
×
  • Creează nouă...