rockernebun Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Am gasit 0 stire care spune de un mars de motoare cu trupa Phoenix in frunte: http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag...la_Bistrita.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 De cand cei de la Pheonix au cantat in deschiderea campaniei PSD sau whatever(nu mai stiu exact ce eveniment era) si Nicu Covaci catelusul lui Geoana si tot alaiul, ii ascult mai rar si doar pe cd. Sad but true. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 De cand cei de la Pheonix au cantat in deschiderea campaniei PSD sau whatever(nu mai stiu exact ce eveniment era) si Nicu Covaci catelusul lui Geoana si tot alaiul, ii ascult mai rar si doar pe cd. Sad but true. te inteleg omule (feonics de cacao) nici eu nu il mai sufar dupa ce acum cativa ani a declarat intr-un interviu ca romanii sunt sclavii (el fiind banatean ) - omul cu caracter stricat intotdeauna isi va arata bubele (vezi baniciu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate