demostene Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Din 17 aprilie la punctele de difuzare a presei din toata tara! Editorial 6 “Realitatea romaneasca” Test si tehnica 8 Drive-test: Aprilia RSV 1000 R. “Mille grazie!” 12 Drive-test: BMW K 1200 GT. “Al treilea val” 18 Drive-test: Suzuki Intruder M 1800 R. “Fum, foc si para” 22 Drive-test: Triumph Scrambler. “Melancolie moderna” 26 Test comparativ: supersport 600 cmc. “Lupta stransa” 38 Test extrem de anduranta. “4.000 km pe o roata” 40 Drive-test: Honda Silver Wing 400. “Argint aurit” Concurs 44 Motocicletele anului 2006. Rezultate. Magazin 48 Prezentare: Laluk Wild chopper. “The wild one” 52 Sfaturi utile la cumpararea unei motociclete second-hand. “Vazut-placut-verificat” 56 Fratia motociclistilor, la Targu Mures. “Frati intru pasiune” 58 Consiliere second-hand: Honda XL 600 V Transalp. “«V» de la versatil” Mica publicitate 64 Motociclete second-hand si anunturi de vanzare-cumparare (liste de preturi) Harta de pe rezervor 68 “Acasa la Agostini” Sport 72 Campionatul National de Endurocros. Etapa I, Buzau. “Debut de sezon” 76 Robert Muresan in C.M. de Motociclism Viteza. “Un roman in viteza” 78 Moto Grand Prix: Jerez (Spania). “Start surpriza” Pony Express 80 Posta redactiei Benzi desenate 81 Motoreta&Co. 82 Din numarul viitor Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 (editat) hey am si eu o mare rugaminte celor care lucreaza la aceasta revista. se poate intru si eu cu cineva in legatura? am nevoie urgent de un material publicat in acest numar (mai vechi intradevar), pt un proiect la facultate. acesta este materialul "26 Test comparativ: supersport 600 cmc. “Lupta stransa”" si as avea nevoie de el, mai ales de grafice... va rog...urgent!!! fac cinste ps: revista o am si eu, dar imi trebuie intr-un format word, pagina web, etc... gata am gasit pe siteul univers moto. baieti cu ajutorul acestui articol voi da pe spate profesorul kre ma lua la misto k sunt fata si vb despre motociclete Editat Ianuarie 5, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 hey am si eu o mare rugaminte celor care lucreaza la aceasta revista. se poate intru si eu cu cineva in legatura? am nevoie urgent de un material publicat in acest numar (mai vechi intradevar), pt un proiect la facultate. acesta este materialul "26 Test comparativ: supersport 600 cmc. “Lupta stransa”" si as avea nevoie de el, mai ales de grafice... va rog...urgent!!! fac cinste ps: revista o am si eu, dar imi trebuie intr-un format word, pagina web, etc... gata am gasit pe siteul univers moto. baieti cu ajutorul acestui articol voi da pe spate profesorul kre ma lua la misto k sunt fata si vb despre motociclete Sigur radea de tine ca esti fata sau radea de faptul ca el era cam habarnist cu motocicletele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 cert e ca i-a disparut zambetul de pe fata cand a vazut proiectul si i-am zis un Sac! asa zambind ) m-a intrebat daca m-a ajutat cineva...el habar nu are despre motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Cine are numarul asta de vanzare il vreau eu!! Astept PM!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate