ThunderByte Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 mi s-au terminat bateriile la aparat mult prea devreme Am vazut eu un PLM pe acolo da am zis ca n-are cum sa fii tocmai tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 mi-ai facut capul calendar cu drujba aia a ta Deci al tau era fzr ala jumate nud... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Daca omu a vrut sa ii sune a "Dirt track spart" .... Pai tu te vaitai de toate cele dupa 80km, crezi ca faci fata la 270km sau cati sunt pana la Iasi? am aflat ca acele pocnituri erau din toba,mie nu mi s-a parut obositor,ma vaitam din cauza piulitei aleia...trebuia sa fiu atent sa tin acolo surubu ala ca o beleam de nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 am aflat ca acele pocnituri erau din toba,mie nu mi s-a parut obositor,ma vaitam din cauza piulitei aleia...trebuia sa fiu atent sa tin acolo surubu ala ca o beleam de nu. pana la urma ai rezolvat-o?e totul ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Da,multumita organizatorilor ca mi-au adus piulita:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Da,multumita organizatorilor ca mi-au adus piulita:D Ma bucur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) mi s-au terminat bateriile la aparat mult prea devreme Cand mi-ai facut prima poza te-ai urcat pe scara sau pe girafa ? Editat Septembrie 11, 2009 de Rudi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 O parte a alaiului ,din pacate pana mi s-a terminat memoria : PS- super tare petrecerea si locatia, felicitari organizatorilor si ne pare rau ca nu am putut ramane peste noapte . imi permit sa fac o gluma...inseamna ca ai memoria scurta... ....eu stiu asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 mi-ai facut capul calendar cu drujba aia a ta ) Hai k a fost de belea Java aia ,dar devenise enervanta la un moment dat:)) cel mai tare era microfonistu' "opriti java") Mesaj completat mi s-au terminat bateriile la aparat mult prea devreme Asha-i!) trebea sa te fotografiezi duce ce te-ai daramat cu atv-ul:D Mesaj completat ASa e..dar ai cedat pe ultima suta..si alex mult mai devreme:)) Mesaj completat Cateva poze ... Bah bah!!castigatorii la sfoara unde-s??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudat... Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) deci eu nu inteleg cum rezista vecinii tai Razvane...cred ca se aude de la 4-5 strazi departare cand ajungi acasa )oricum mi-a placut de tn cu JAWA ta pacat ca ai bagat-o la somn prea devreme Mesaj completat are careva filmarea celui ce facea parte din organizatori??tipul cu camera neagra??? tipul este de la TvSat(programul local al Rm.Sarat si o sa incerc sa fac rost de filmare si o sa vi-o dau Editat Septembrie 18, 2009 de ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 deci eu nu inteleg cum rezista vecinii tai Razvane...cred ca se aude de la 4-5 strazi departare cand ajungi acasa )oricum mi-a placut de tn cu JAWA ta pacat ca ai bagat-o la somn prea devremeMesaj completat tipul este de la TvSat(programul local al Rm.Sarat si o sa incerc sa fac rost de filmare si o sa vi-o dau ma rezista da rezista cu greu...) daca faci rost de filmare...posteaza aici sa vada toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 ... poze si imagini, de anul acesta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate