JEFF Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 http://picasaweb.google.ro/GDan.Moto/IntrunireRasnovII# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 http://picasaweb.google.ro/GDan.Moto/IntrunireRasnovII# ce bine ar fi daca ar merge siteul asta sa fac si un upload Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roberttulli Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Felicitari organizatorilor ! O sa urmeze si de la mine niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 http://picasaweb.google.com/peak.rider.foto/Rasnov# multumiri lui Adi pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 http://www.flickr.com/photos/jardel23/sets...57622158618473/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 foarte tare intrunirea...felicitari si pe anul acesta organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo34 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) Fara fite si pistoale a mai fost o petrecere super la Rasnov,unde o mare de motociclisti s-au simtit foarte bine ,asa ca multumim celor de la Kronstadt Bikers(fara exceptii),pentru o petrecere pe cinste. Respect si felicitari!!!!! din partea Valahilor Ne vedem la anul! Editat Septembrie 7, 2009 de gringo34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) Vorba unui mare clasic in viata"de vis"-Multam ptr tot jeff, gixu , skywalker si restul Editat Septembrie 7, 2009 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Nasol rau cu uploadul asta... Revin cu alta serie maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Dupa cum e romanul: motociclisti nici prea multi mici prea putini - tocmai cat trebuiau sa fie mancare nici prea scumpa nici prea ieftina - dar buna bautura cat cuprinde - daca berea era 2,5 lei (cel mult) incapea mai multa concursurile au fost cele mai tari pe care le-am vazut anul asta la vreo intrunire/patry moto felicitari inca o data baietilor si fetrelor din brasov. nici anul asat nu ne-au dezamagit si speram sa nu o faca nici la anu' /index.php?...p;#entry2088825 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 felicitari organizatorilor...o intrunire super faina si reusita, cu oameni super faini. ne vedem si la anul!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsturcu Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Felicitari Kronstadt Bikers! Intrunirea a fost de nota 10 la toate capitolele. Ne vedem si la anul. Salutari de la Blaj si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Seria 2, dar ma seaca rau uploadul asta. PS Felicitarile fara poze mai bine sa fie postate pe topicul dedicat de la intalniri/evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Cateva si de la mine (ignorati data din dreapta jos,numa de aia nu am avut timp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roberttulli Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Si de la mine cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bamsee_tgv Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Am si eu cateva poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 iti multumesc Philip_HD ca mi ai facut poza pe ascuns nu ma asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 iti multumesc Philip_HD ca mi ai facut poza pe ascuns nu ma asteptam... Cu placere! Cred ca mai am daca mai vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 tzatzeee MOV07545.MPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 poze pozeeee vrem pozeeeeee =))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 imediat o sa punem poze din 2010 aici.............ce ziceti motoRciclistilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate