Sari la conținut

gringo34

Membru
  • Număr conținut

    165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gringo34

  1. gringo34

    Yamaha Dragstar

    Salut! Are cineva un portbagaj de Dragstar 1100 de vanzare?
  2. http://www.gazetadambovitei.ro/actual/codul-galben-de-ploi-modifica-programul-zilelor-cetatii-targoviste-vezi-aici-schimbarile/ Parada se amana pentru duminica 13 sept. la ora 20.30, asa ca cine mai doreste sa vina...! Vremea ne joaca feste!
  3. Vineri 11 septembrie 2015 ora 19.30 la Gara Targoviste. Acolo este punctul de adunare si de pornire in parada.
  4. Vineri 11 septembrie 2015 la ora 19.30, am fost invitati sa participam la parada organizata de municipalitate cu ocazia Zilelor Cetatii Targoviste, la initiativa consilierului local Andrei Paunescu, motociclist si el. Pentru asta, ne intalnim la Gara Targoviste Sud pentru a participa la parada. Motociclisti din Targoviste, haideti sa reprezentam si noi o parte a acestui oras cu istorie! Clubul Valah Motors Targoviste va fi prezent, asteptam si alti motociclisti! Sper sa fim cat mai multi! http://www.targovisteainimagini.ro/2015/09/zilele-cetatii-targoviste-2015-program-complet/
  5. Nu a plouat si a fost chiar bine! Multumim celor care au fost alaturi de noi in acest demers! Cateva fotografii gasiti aici: http://foto.valahmotorcycles.ro/index.php/Campanii/Campania-moto-egalitate-in-trafic?page=1
  6. Va asteptam alaturi de noi, maine ora 10.30, in fata la stadionul Eugen Popescu, din Targoviste!
  7. Va asteptam alaturi de noi! » Post actualizat in 12 May 2015 14:03 Sambata, ora 10.30 in fata stadionului Eugen Popescu, din Targoviste. Va asteptam! » Post actualizat in 19 May 2015 04:18 Multumim celor care au fost alaturi de noi in acest demers! Cateva fotografii gasiti aici: http://foto.valahmot...n-trafic?page=1
  8. Iata si date de legatura: Ing. David Daniel nr.tel. 0721500590
  9. Mai exista situatia mea, cand un prieten binevoitor, iti face cadou o baterie, dar care are bornele invers asezate. Acum vreo 2 ani am primit o baterie Bosh cu toate caracteristicile unei bateri pentru BMW F650 ST din 1997, dar care avea bornele invers. Am fost nevoit sa-i fac prelungiri pentru fiecare cablu de legatura la baterie. Am mers cu ea pana am dat-o pe brazda cu un releu regulator de tensiune, care nu a vrut sa "moara"singur si a luat si bateria. Asa ca atentie mare si vedeti ce prajiti, pentru ca la curentul continuu, scurt-circuit, inseamna topit fire si luat foc. Bafta!
  10. Un topic bine documentat, cu multe detalii, fotografii si date tehnice. Date si fenomene,care daca nu le intelegi, devin o problema. Rautaciosi si ignoranti vor fi tot timpul , dar fenomenul va exista indiferent de acceptarea sau ignorarea lui. Cine nu a parlit releul pentru ca a ignorat incalzirea mufei de contact, nu o sa inteleaga ca a fost din vina ignorantei lui.
  11. Pentru cei care doresc sa schimbe cauciucul si echilibrare roti moto. La Intrare in Valea Voievozilor, dinspre Sideco, dupa ce treci podul peste Ialomita, pe stanga este o vulcanizare. Atasez o harta care sa va ajute pentru orientare.
  12. O astfel de campanie este deopotriva benefica si pentru motociclisti si pentru soferii ai altor categorii. Cine vrea sa vada si sa invete, o face, indiferent carei categorii apartine. Sunt dintre motociclisti care au pe permisul auto si alte categorii, respectiv B,BE,C,CE,D,DE, asa ca este in interesul tuturor ca sa fim corecti in trafic.
  13. Clubul din Bucuresti este FREE RIDERS, carora si noi, Valahii, le multumim! Din Pitesti au fost reprezentanti ai clubului ROAD WOLVES, multumiri si lor. Campania a fost foarte bine organizata, si s-a desfasurat destul de bine pe toata durata. Singurul lucru care ar trebui sanctionat, este comportamentul unora dintre motociclistii neafiliati la cluburi, care au facut lucruri condamnabile de noi chiar in motivatia campaniei. In coloana se merge foarte atent si cu viteza necesara pentru a nu intrerupe coloana, dar nici sa pui in pericol participantii. Oricum felicitari initiatorului si organizatorului acestui eveniment, domnul Ion Constantinescu!
  14. Vom veni si noi Valahii. Nu stiu sigur cate motoare, dar sper la 4. Bafta!
  15. Functioneaza bine pe Vodafone Smart 3.Trebuie sa ai activ seviciul de date activ. Multumiri autorului !
  16. Sanatate riderului! Sper sa auzim lucruri bune despre el! Fierul se repara sau se inlocuieste, omul nu. O spun din experienta proprie.
  17. Sper sa pot ajunge. Depinde de cascaval. Oricum va doresc succes si distractie placuta! "Astăzi iar, La Telejurnal Am văzut cascaval."
  18. R.I.P. Pacat!!! Condoleante familiei!!!
  19. As vrea sa vin si anul asta,pentru ca anul trecut a fost fain. Oricum bafta ,pentru ca faceti treaba buna si meritati tot respectul.
  20. Flicitari ! A fost super! Am venit noi mai cu peripetii dar a meritat.
×
×
  • Creează nouă...