motorist1 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 noroc, domnilor posesori de comuniste caut o statie un sa fac ITP-ul pentru nipra, pentru ca a expirat ( nu ma intrebati de cata vreme ) si vreau s-o inscriu pe numele meu, asa ca am de umblat. daca stie cineva prin zona Hala Traian, Muncii, sau chiar mai departe, daca SE MERITA deplasarea, din orice punct de vedere, va rog sa imi ziceti si mie PS: sa se opreasca ploaia si sa mai fie cald inca vreo cateva saptamani pentru 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
last Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 salut, statie tip moto este pe sos fundeni inainte de pod sau la rar dar........... asa ca incearca la fundeni nu ai cum sa nul cezi bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 salut, statie tip moto este pe sos fundeni inainte de pod sau la rar dar...........asa ca incearca la fundeni nu ai cum sa nul cezi bafta Adi Star ii zice..acolo la pod la fundeni..cum vii din colentina..faci dreapta in intersectia cu AGIPul..te sui pe pod..cobori..si fix cum cobori, in dreapta e adi star. 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate