bogdanmoldo Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Aronica, ti-ai uitat "drod-ul" la mine...pardon...cercelu`. Slabut meciu de azi baieti. Se vede ca vine iarna si va inmuiati repede. Cred ca voi onora cu prezenta si luni seara. Weekend placut tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 (editat) Mie personal mi-a placut... WE ARE THE CHAMPIONS :friends::friends:Weee are the champions :friends: my frieeeeeeeeends :cheers: Luni....20-15 1. misuhu cel iute 2 .mihai gheata de lemn 23. Klentzi (cpt) Editat Noiembrie 10, 2011 de klentzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 5.Gyula 6.Joey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Un meci cu arbitraj "doar intr-o singura directie". Nu se poate sa dai penalty in ultimele 1o min de joc pt un hent inexistent in careu, cartonas rosu, plus eliminare 5 min. Daca mai jucam 2-3 minute, sigur ne-atzi fi batut..., noroc, k la timp nu a prea furat dl Pierluigi Collina. (Acest text este un pamflet, a se trata ca atare) Sa mai vi Bogdane, e chai fain cu arbitru. Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o : 1. Misuhu cel iute 2. Mihai cizma 3. Cuki chiulangiul 23. Klentzi (cpt) 5. Gyula 6. Joey 7. AdiMare 8. Aron (antrenor/jucator) 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o : 1. Misuhu cel iute 2. Mihai cizma 3. Cuki chiulangiul 23. Klentzi (cpt) 5. Gyula 6. Joey 7. AdiMare 8. Aron (antrenor/jucator) 9. Ema 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o : 1. Misuhu cel iute 2. Mihai cizma 3. Cuki chiulangiul 23. Klentzi (cpt) 5. Gyula 6. Joey 7. AdiMare 8. Aron (antrenor/jucator) 9. Ema 1o.Radu 11. 12. Cand arbitrul e omul meciului, ce pretentii mai ai sa castigi??? Am jucat subtirel si cu toate astea de-abia ati castigat - doar cand Aron l-a "eliminat" pe Ema pe tusa vreo 5 minute si am jucat noi in inferioritate. Da' luni se schimba treaba, ca vine Cuki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) Luni nu va onorez cu prezenta-mi sclipitoare, 3' sa merg la TemesvĂĄr, dar "I'll be back" joi Pana atunci "viszontlĂĄtĂĄsra baby" (hasta la vista baby) Editat Noiembrie 11, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o : 1. Misuhu cel iute 2. Mihai cizma 3. Cuki chiulangiul 23. Klentzi (cpt) 5. Gyula 6. Joey 7. AdiMare 8. Aron (antrenor/jucator) 9. Ema 1o.Radu 11.Dog 12. Cand arbitrul e omul meciului, ce pretentii mai ai sa castigi??? Am jucat subtirel si cu toate astea de-abia ati castigat - doar cand Aron l-a "eliminat" pe Ema pe tusa vreo 5 minute si am jucat noi in inferioritate. Da' luni se schimba treaba, ca vine Cuki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 prezent diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Lista inchisa pt DISEARA, ora 2o,3o : 1. Misuhu cel iute 2. Mihai cizma 3. Cuki chiulangiul 23. Klentzi (cpt) 5. Gyula 6. Joey 7. AdiMare 8. Aron (antrenor/jucator) 9. Ema 1o.Radu 11.Dog 12.Gabi ps: Bogdi, vii diseara, k se anuntza meci mare si numai u i-l poti controla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Vin vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Lista inchisa pt DISEARA, ora 2o,3o : 1. Misuhu cel iute 2. Mihai cizma 3. Cuki chiulangiul 23. Klentzi (cpt) 5. Gyula 6. Joey 7. AdiMare 8. Aron (antrenor/jucator) 9. Ema 1o.Radu 11.Dog 12.Gabi ps: Bogdi, vii diseara, k se anuntza meci mare si numai u i-l poti controla... mai lipsesc zandarmi si zandarmeritele Editat Noiembrie 14, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 @ Cuki: Nici nu m-am gandit k nu strici u lista. Dupa ce k ai lipsit ultimele ture, amu' te tragi pe c u r iara. Tzi se potriveste la fix porecla "Cuki-chiulangiu". Ioi ce nervi am pe tine..., las k te prind eu la un full-contact. Ok, deci : Lista DESCHISA in continuare pt DISEARA de la 2o,3o : 1. Misuhu cel iute 2. Mihai cizma 3. Gabi 23. Klentzi (cpt) 5. Gyula 6. Joey 7. AdiMare 8. Aron (antrenor/jucator) 9. Ema 1o.Radu 11.Dog 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Daca nu reusiti sa gasiti inlocuitor pentru Cuki ma retrag eu sa fie egal, daca reusiti, ne intalnim la teren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 1. Misuhu cel iute 2. Mihai cizma 3. Gabi 23. Klentzi (cpt) 5. Gyula 6. Joey 7. AdiMare 8. Aron (antrenor/jucator) 9. Ema 1o.Radu 11.Dog 12. klentzi prieten.... E ok asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 " E ok asa? " Deocamdata e O.K., da' pana la meci mai sunt 3 ore si se pot intampla multe cu "Halloweenul" asta de noiembrie...Asa ca nu faceti echipele inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 " E ok asa? " Deocamdata e O.K., da' pana la meci mai sunt 3 ore si se pot intampla multe cu "Halloweenul" asta de noiembrie...Asa ca nu faceti echipele inca! Hey Radu... Ai grija ce iti doresti ca se va intampla... Asa ca nu mai zi din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 E ok dara. Klentzi ada-tzi prietenu si Gabi nici prin cap sa nu-tzi treaca sa te retragi... @ Klentzi: ce merca e uleiul ala, k sa mor de nu am uitat iara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 ) Mobil 1 e uleiul... Aaaaaaaaarooooooooon!!!! Fa vin fiert! Ca viu si nu mai imi trebe bereeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Pute-am sa jur k e Castrol :-))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 No nu jura ca nu e biserica... Amu vinim.. Numa un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 1.cuki chiulangiu neserios 2 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Nici joi nu pot veni Editat Noiembrie 14, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 1 cuki chiulangiu neserios 2 mihai 3 ema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 1. cuki chiulangiu neserios 2. mihai 3. ema 23 Klentzi (cpt) 5. Aron (soacra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate