gabibyte Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 7.Gabi » Post actualizat in 07 Apr 2016 11:36 De fapt corectie: Pentru azi: 1.Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vryo Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 2. Viorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Mai incercam sa facem un meci? Deja de 1 luna nu mai jucam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Nu cred ca mai ai cu cine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 5, 2016 Autor Share Postat Mai 5, 2016 Eu vreo încă 2 luni is pauza ,după o pneumonie cu 7 zile în spital ,acum 2 zile mo trântit o ușă de mașină deschisa fără sa se asigure și am piciorul defect vreo 2 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Eu vreo încă 2 luni is pauza ,după o pneumonie cu 7 zile în spital ,acum 2 zile mo trântit o ușă de mașină deschisa fără sa se asigure și am piciorul defect vreo 2 luni nasol . tu esti miezu si organizatoru sef . insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vryo Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Salutare, Incercam sa ne strangem de un fotbal? incerc sa adun macar 6 oameni pentru jumatate de echipa, cu cealalta jumatate ne va ajuta si Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 Eu vreo încă 2 luni is pauza ,după o pneumonie cu 7 zile în spital ,acum 2 zile mo trântit o ușă de mașină deschisa fără sa se asigure și am piciorul defect vreo 2 luni noah ca au trecut 2 luni.facem ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vryo Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Imi lasati va rog numarul vostru de telefon sa va sun pentru a ne strange si stabili data + ora cand sa jucam? Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate