gabibyte Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Pentru maine, prezent + fratemio + Razvan (a mai jucat cu noi) Ah si de maine se schimba treaba. De maine joc mai bine Editat Aprilie 18, 2010 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 18, 2010 Autor Share Postat Aprilie 18, 2010 prezent si io cu fulga ... Mesaj completat prezent si io cu fulga ... vine si cartofu deci 3 pers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Pentru maine, prezent + fratemio + Razvan (a mai jucat cu noi) Ah si de maine se schimba treaba. De maine joc mai bine RECTIFIC: EU + RAZVAN Fratemio nu mai poate veni. Pana la momentul asta suntem 9 cu tot cu Aron. Editat Aprilie 19, 2010 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 RECTIFIC: EU + RAZVAN Fratemio nu mai poate veni. Pana la momentul asta suntem 9 cu tot cu Aron. 10 cu mine (DOG) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrysed Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Vin si eu cu un prieten, deci suntem 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Declar lista inchisa ! ps: ne vedem diseara la 2o,3o pe "Santiago Bernabeu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Santiago Derbedeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Prezent maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Hai ca maine revin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 21, 2010 Autor Share Postat Aprilie 21, 2010 prezent cu fulga care ii la ultima etapa , asa ca ne luam larevedere de la el pana in decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Prezent si eu. ps: ne vedem diseara la 19,3o pe Stadionul Olimpic Floresti City Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Hai la fotbal !!! Mai sint 3-4 locuri libere. Inscrie-te sa nu ramai pe dinafara. Gabi si Paul sunt absentzi motivatzi pe azi (ma sunat ieri Gabi). ps: ne vedem diseara la 19.3o la TEREN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Hai la fotbal !!! Mai sint 3-4 locuri libere. Inscrie-te sa nu ramai pe dinafara. Gabi si Paul sunt absentzi motivatzi pe azi (ma sunat ieri Gabi). ps: ne vedem diseara la 19.3o la TEREN Sal, Daca intre timp nu s-au ocupat locurile libere, ma anunt si eu, o persoana. Pe unde este terenul in floresti? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 pt ros46 locatia terenului. mai sunt locuri...deci confirmi prezenta? Prezent la 19.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Sal, Daca intre timp nu s-au ocupat locurile libere, ma anunt si eu, o persoana. Pe unde este terenul in floresti? Mersi Indicatii: 1.Parasiti Cluj-Napoca pe Calea Floresti mergand pe E60 spre Oradea. 2.In comuna Floresti, treceti de Unitatea Militara si veti ajunge la un varf de rampa cu o strada pe stanga care coboara(Strada care duce la teren) 3.Mergeti mai departe si intoarceti la prima intersectie cu linie discontinua 4.Venind inapoi spre Cluj, luati la dreapta in varful de rampa si veti cobori la drumul care duce la teren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 mai este loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) mai este loc? da mai sun 3 locuri libere... Te bagi? Editat Aprilie 22, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 sunt inauntru,ne vedem pe la 19 30 Mesaj completat mai aduc eu inca o persoana deci mai trebuie inca o persoana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Topicul asta a ajuns cam jos pe pagina, asa ca: PREZENT MAINE SEARA LA FOTBAL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 25, 2010 Autor Share Postat Aprilie 25, 2010 era sa uit sigur maine la ora 20-15 la teren vine si cartofu deci 2 pers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Prezent + fratemio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Prezent si eu, k am un "ramasag" de rezolvat cu Cuki . Nu se mai baga nineni? Mai sunt 3 (trei) locuri vacante... ps: ne vedem diseara la 2o,3o pe "Camp Nou" Floresti, Spania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate