autosos Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 traore prezent si dornic de cat mai multe goluri ca mi-o luat-o cristi bud inainte la meciu cu alba si tre sa-mi fac norma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Prezent. Mesaj completat Prezent. + 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 26, 2010 Autor Share Postat Aprilie 26, 2010 lista inchisa 12 pers la teren ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Dupa cum am spus, ma anunt de azi: PREZENT JOI LA FOTBAL! Alti doritori??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Prezent joi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 si io prezent ........oare aron mai joaca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 si io prezent ........oare aron mai joaca ? io zic ca sa-i mai acordam o sansa daca vrea sa incerce ...... in poarta prezent si eu joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Eu si fratioru absenti joi, ca e ziua lui, da n-ati auzit de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Eu si fratioru absenti joi, ca e ziua lui, da n-ati auzit de la mine Prezent si eu joi. LA MULTI ANI PAUL ps 1: nu ai cum sa te sustragi de la berile alea... ps 2: ne vedem joi la 19,3o la TEREN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 ...eu votez ImpotrivaJoi ma mai gandesc daca vin.... votul tau nu a respectat prevererile conventiei de la geneva privind sanatatea grasilor si deci nu se ia in considerare . trage-i tzapa la aaron si nu veni ca joi e randu ca sa fiu cu tine in echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 90% prezent joi si eu.dc intervine ceva anunt din timp.(DOG) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 tu esti ala caruia trebuie sa ii acordam o sansa...eu votez Impotriva Joi ma mai gandesc daca vin.... No te-ai gandit, joci azi ? Buru? Taian? Etc, etc..?!? Nu se mai baga nimeni, mai sunt 6 locuri libere, dak bine am vazut...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Vine si Ionel, ala mic si aspru de data trecuta, plus ink un om !!! Care mai venitzi? Mai sunt ink 3 (trei) locuri libere, grabitzi-va ps: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN !!! Mesaj completat EDIT: Sa mai ocupat 1 loc , deci mai sunt 2 posturi libere..., grabitzi-va , k se dau k pita calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Prezent maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 2, 2010 Autor Share Postat Mai 2, 2010 si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 si io prezent pozele , unde-s pozele ? pozele de la meciu de joi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Prezent cu fratemio cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 La datorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Pozele de joi: http://picasaweb.google.com/Schumyeplecatcumoto/Fotbal# Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 prezent + 1 la 8.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 da da.... mai este un loc disponibil prezent si DOG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Pozele de joi: http://picasaweb.google.com/Schumyeplecatcumoto/Fotbal# Enjoy Foarte faine pozele, multzumim domnu' pozash, ai o bere mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Prezent, sper, joi. Ghetele s-au cam uscat si cer gazon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) Prezent, sper, joi. Ghetele s-au cam uscat si cer gazon. Prezent si eu, k mi tare dor... ps: ne vedem joi seara la 19,3o pe "Delle Alpi" Floresti... Editat Mai 4, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate