aronbmw Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 + Ionica, ala mic si aspru = 12, deci lista INCHISA . PS: ne vedem diseara la 19,3o la teren !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Din pacate nu cred ca o sa mai vin. Am avut un comportament de mare dobitoc. Imi cer scuze ca am stricat seara la unii baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Din pacate nu cred ca o sa mai vin. Am avut un comportament de mare dobitoc. Imi cer scuze ca am stricat seara la unii baieti. Stai linistit, nu ai deranjat pe nimeni... La final am vazut k v-ati dat mana, asta-i important. Te astept la jocul urmator sa razbunam cumva infrangerea de azi... Prezent LUNI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 20, 2010 Autor Share Postat Mai 20, 2010 Din pacate nu cred ca o sa mai vin. Am avut un comportament de mare dobitoc. Imi cer scuze ca am stricat seara la unii baieti. stai linistit cine te cunoaste stie ca numa gura ii de tine ...asa ca poti veni sa ameninti pe cine vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Din pacate nu cred ca o sa mai vin. Am avut un comportament de mare dobitoc. Imi cer scuze ca am stricat seara la unii baieti. Totul e ok, belive me....asa ca la antrenament daca vreti sa castigati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Vorbesc serios. Am sarit calul grav. Nu are sens sa ma mai fac de cacao daca nu sunt in stare sa ma controlez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Daca se joaca luni prezent si eu! in farsit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Daca se joaca luni prezent si eu! in farsit.... Se joaca dara, dar unde ai fost pana acuma, de ce nu ai mai venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Se joaca dara, dar unde ai fost pana acuma, de ce nu ai mai venit? Servici+faculate+activitate optionala care a devenit obligatorie din moment ce am optat sa particip, imi ocupau cam 18-19h din zi...in restul de 5-6h incercam sa dorm cel putin 8, ca sa fiu apt pt ziua urmatoare .... dar inca traiesc deci am rezistat :laugh: Ne vedem luni! weekend placut 4 all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Revin si eu de luni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 95% prezent luni dacă apar modificări anunț luni dimineatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 prezent numa fratemio. eu plec din localitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 prezent luni ultimele rezultate : liga 1 : CEAHLAUL PIATRA NEAMT - CFR CLUJ 1907 . 2- 4 liga 2 : u cluj - FCM TARGU MURES : 1-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Mai sunt 6 (sase) locuri libere la fotbal. Hai care se mai baga? ps: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 prezent luniultimele rezultate : liga 1 : CEAHLAUL PIATRA NEAMT - CFR CLUJ 1907 . 2- 4 liga 2 : u cluj - FCM TARGU MURES : 1-2 FORZA U!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Mai sunt 6 (sase) locuri libere la fotbal. Hai care se mai baga? ps: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! Ce se intampla , unde-s fotbalistii ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 din pacate trebuie sa spun pas azi, ramane pe joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Prezent si Ionel, a mai jucat de cateva ori cu noi, deci suntem 6 fara Bujor, asa k am chemat o echipa adversa si v-om juca contra lor. Pregatitzi-va k v-a fi meci greu ps: ne vdm la 2o,3o la teren !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 pt zoran mai e un loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Mii de salutari de la Iasi din partea lu Aron, Loaza si Ema ! Am venit sa sustzinem baietzii diseara. Sper sa nu ne facem muci pana la ora meciului... FORZZA CFR !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 26, 2010 Autor Share Postat Mai 26, 2010 (editat) joi prezent la fotbal desi sunt numai 90% refacut dar pe teren voi da 100% din mine abia astept ....... poi voi deaia at mers la iasi sa va faceti muci Editat Mai 26, 2010 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 poi voi deaia at mers la iasi sa va faceti muci poi asa fac cfr-istii! se fac muci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Prezent joi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Da, vin si eu joi...M-ati convins luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Spun pas pentru joi, luni mi-am primit portia pe saptamana asta si oricum mi s-a umflat si glezna... deci probabil Luni, saptamana urmatoare. Spor si distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate