autosos Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 aron a mai gasit o echipa cu care sa ne masuram fortele . asa ca o sa fie un meci de care pe care .... la curatat zapada cine se inscrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Lista pt diseara: 1 Aron 2 mihai 3 emil 4 Radu 5 Ema 6 Sos 7-12 Echipa adversa Lista Inchisa !!! Ne vedem diseara la 2o,30 la TEREN !!! ps: Daca vrea cineva sa dea o mana de ajutor la curatat zapada sa-mi dea un tel. Noi amu am luat un coniac si merem incolo sa vedem care-i situatiunea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 un meci istoric ... pe care analele fotbalului il vor pomenii in scrierile lor. meciul a avut doua reprize. repriza 1 : a inceput la ora 18:00 si sa terminat la ora 20:45 repriza a constat in curatirea terenului de zapada majoritatea pseudo-moto-fotbalistilor a lipsit de la aceasta repriza ... sa-i zicem de incalzire repriza 2 : a inceput la ora 20:45 si sa terminat la ora 22:00 echipa oaspete a invins pe echipa pseudo-moto-fotbalistilor cu un scor de forfait. nici nu-l scriu aicea ca sa nu -i fac de rusine subsemnatul am fost transferat la echipa oaspete din proprie initiativa reusind sa devin golgheterul echipei cu niste goluri incredibile reusite din fata portii goale .. dar si cu niste ratari pe masura .... ( de asemena de pe linia portii goale ) am si niste poze si un mic filmuletz da amu nush unde am pus cablu de transfer si mi-s gata si sarmalele asa ca ...... pana la anu ...... va doresc la.... la toata lumea ...... LA MULTI ANI !!! semneaza Lacina Traore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 (editat) un meci istoric ... pe care analele fotbalului il vor pomenii in scrierile lor.meciul a avut doua reprize. repriza 1 : a inceput la ora 18:00 si sa terminat la ora 20:45 repriza a constat in curatirea terenului de zapada majoritatea pseudo-moto-fotbalistilor a lipsit de la aceasta repriza ... sa-i zicem de incalzire repriza 2 : a inceput la ora 20:45 si sa terminat la ora 22:00 echipa oaspete a invins pe echipa pseudo-moto-fotbalistilor cu un scor de forfait. nici nu-l scriu aicea ca sa nu -i fac de rusine subsemnatul am fost transferat la echipa oaspete din proprie initiativa reusind sa devin golgheterul echipei cu niste goluri incredibile reusite din fata portii goale .. dar si cu niste ratari pe masura .... ( de asemena de pe linia portii goale ) am si niste poze si un mic filmuletz da amu nush unde am pus cablu de transfer si mi-s gata si sarmalele asa ca ...... pana la anu ...... va doresc la.... la toata lumea ...... LA MULTI ANI !!! semneaza Lacina Traore Ai stat la panda pana am disparut si ai aparut tu. ESTI PENIBIL!!! Ce personalitate poti sa...nu ai. Editat Decembrie 28, 2010 de sebi77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 n-am stat la nici o panda . motoradu mia zis sa vin . si oricum .... am anuntat ca atata vreme cat i-mi consider integritatea fizica pusa in pericol prin intrari dure atuncea nu vin. joc fotbal de distractie nu sa risc sa ma accidentez nu inteleg ce are de-a face asta cu personalitatea mea dar .. in fine is sarbatorile si e ajunul anului nou si n-am de gand sa intru in polemici aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 n-am stat la nici o panda . motoradu mia zis sa vin .si oricum .... am anuntat ca atata vreme cat i-mi consider integritatea fizica pusa in pericol prin intrari dure atuncea nu vin. joc fotbal de distractie nu sa risc sa ma accidentez nu inteleg ce are de-a face asta cu personalitatea mea dar .. in fine is sarbatorile si e ajunul anului nou si n-am de gand sa intru in polemici aiurea Tu inca nu te-ai prins ca ii incurci pe baieti si le strici jocul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 motoradu mia zis.........i-mi consider......... Ticule,stai pe fundicul tau, papa sarmalutele si nu cara in spate ce nu poti duce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Terminati fratilor cu cearta; acuma in timpul Craciunului v-ati gasit si voi. In fine.... Joi organizam un meci lejer? Asa...ultimul din 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Ticule,stai pe fundicul tau, papa sarmalutele si nu cara in spate ce nu poti duce. tot stau si ma gandesc cum i-i foute pe unii grija altora . in fine .... ref la textul citat de tine ..... e m-ia culpa si m-io asum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 un meci istoric ... pe care analele fotbalului il vor pomenii in scrierile lor.meciul a avut doua reprize. repriza 1 : a inceput la ora 18:00 si sa terminat la ora 20:45 repriza a constat in curatirea terenului de zapada majoritatea pseudo-moto-fotbalistilor a lipsit de la aceasta repriza ... sa-i zicem de incalzire repriza 2 : a inceput la ora 20:45 si sa terminat la ora 22:00 echipa oaspete a invins pe echipa pseudo-moto-fotbalistilor cu un scor de forfait. nici nu-l scriu aicea ca sa nu -i fac de rusine subsemnatul am fost transferat la echipa oaspete din proprie initiativa reusind sa devin golgheterul echipei cu niste goluri incredibile reusite din fata portii goale .. dar si cu niste ratari pe masura .... ( de asemena de pe linia portii goale ) am si niste poze si un mic filmuletz da amu nush unde am pus cablu de transfer si mi-s gata si sarmalele asa ca ...... pana la anu ...... va doresc la.... la toata lumea ...... LA MULTI ANI !!! semneaza Lacina Traore cine e traore ala?nu am auzit de el!eu cred ca de aceea rad astia de tine ca te-ai semnat cu un nume necunoscut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Se joaca maine fotbal sau ne-am facut campionat de dezbateri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2011 io ma bag daca ne strangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 (editat) Acuma era sa-ntreb si eu ....fotbal...anyone??? Ca la cate felicitari am primit de la Eon Gaz, Romtelecom, Orange si Vodafone...numa "La multi ani ! " nu-mi vine sa zic !!! 1.Gabi 2.Paul 3.Mitza 4.Cuki 5.Radu P.S. Aaaa... Era sa uit de Electrica...A lor a fost cea mai frumoasa... si r000tunda... Editat Ianuarie 2, 2011 de motoradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) 1.Gabi 2.Paul 3.Mitza 4.Cuki 5.Radu 6 .adimicu 7.ionut (canigia) 8. radu cel batran hai inca 4 pers si facem un fotbal echipa de carnati si cea de cartabosi Editat Ianuarie 3, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 9. Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Se pare ca Aron e la partie. Trimite pe cineva sa ne deschida. 3 locuri libere!! Mesaj completat 10.Boca Mesaj completat 11.adi 12.bobi Venim cu satra! LISTA INCHISA!! Editat Ianuarie 3, 2011 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 no baji p*** ca 2 nu mai pot veni. 2 LOCURI LIBERE! Mesaj completat Vine Eugen +1 LISTA INCHISA!! Mesaj completat LISTA FINALA 1.Gabi 2.Boca 3.Mitza 4.Cuki 5.Radu 6 .adimicu 7.ionut (canigia) 8. radu cel batran 9.Bogdan 10.Adi 11.Eugen 12.Eugen++ Diseara la 8 jumate acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Joi 6.01.2011 1. Cuki 2. Buru 3. Ema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Joi 6.01.2011 , ora 2o.3o 1. Cuki 2. Buru 3. Ema 4. Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2011 1. Cuki 2. Buru 3. Ema 4. Aron 5. mitza 6.emil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 1. Cuki 2. Buru 3. Ema 4. Aron 5. mitza 6.emil 7. Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 1. Cuki 2. Buru 3. Ema 4. Aron 5. mitza 6.emil 7. Dane 8. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 1. Cuki 2. Buru 3. Ema 4. Aron 5. mitza 6. emil 7. Dane 8. Radu 9. Traore Laccina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate