desertfox1943 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 pe la Manastirea Lupsa , Manastirea Crisan , Stana de Vale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Foarte frumos locul, l-am bagat la "must see". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spawn92 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 ff mishto locurile si drumul din cate vad :x , asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Vad ca ai Virago cam cat consuma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Septembrie 11, 2009 Autor Share Postat Septembrie 11, 2009 Vad ca ai Virago cam cat consuma ? la cum merg eu cu el adica 60-70 km/h intins si rar unde dau 80-90 km/h (poate in depasiri) a mea consuma undeva intre 4 - 5 l/100 km dar am inteles de la alti proprietari de virago 535 cc ca daca o tii pe la 90 km/h sau mai mult , consuma peste 5 l/100 km , eu nu stiu nu am incercat , mie imi place sa merg mai incet am grija de motor si nu-l forjez . numai bine si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Septembrie 11, 2009 Autor Share Postat Septembrie 11, 2009 Care a fost viteza de croaziera? media a fost undeva la 50 km/h , am trecut prin cateva sate unde fiind duminica am prins targuri aglomeratie cateva portiuni de drum mai cu bucluc , asta sa nu uitam ca suntem in Romania , dar cu chopper-ul e fain sa mergi mai incet sa poti admira putin si peisajul pe langa atentia sporita acordata conservarilor . Numai bine si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate