Glad1ator Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Dunarea "albastra" La inaltime Paralela45/Cascada Bigar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 fain traseu....dar vai ca inghite apa cabana cu totu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_mihai Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Si sa nu uitam Nera si inca cateva de la "inaltime" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 de vis, mai putin locurile inundate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Frumos; am trecut si eu prin locurile alea, din pacate nu cu motorul; rezervatia de la paralela e tare faina. Felicitari pt drumetie ! N-ati intalnit portiuni de drum acoperite de apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 Frumos; am trecut si eu prin locurile alea, din pacate nu cu motorul; rezervatia de la paralela e tare faina. Felicitari pt drumetie ! N-ati intalnit portiuni de drum acoperite de apa? Pe drum nu era apa(inca), era chiar ok. Dar se spune ca va veni apa mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 haydetzi sa ne luom sky`jeturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate