faby Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 sal am si eu o intrebare este careva pe aici care aduce scutere din italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faby Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 ce trebuie sa fac ca sa pot aduce si eu un scuter din afara (italia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faby Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 nu ma ajuta nimeni si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nvidia Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 ma frate ca sa il aduci e simplu ca sa il si inscrii e mai greu... trebuie sa aduci factura si vama adica sa-i fii propritar si sa platesti taxele vamale nu am facut nu stiu prea multe dar asa am auzit si eu eu la al meu am factura trebuie sa ma duc sa ii fac si vama ca e platita pe vreo 10 buc si trebuie individualizata si dupa aia cred ca il inscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Cauta in zona "Legislatie, acte, vama". Sunt mai multe topicuri in legatura cu aducerea unui motor din Italia si ce trebuie facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate