samuraihd Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Hy all am si eu un scuter Piaggio 49cc ;P cu 90 in bord am avut niste probleme cu politia ma oprit si a inceput sa ma iei la intrebari...daca am permis...inmatriculare...si zbiera el pe strada si nici nu era politist de traffic era doar politie ce patrula prin oras..intrebarile mele sunt: 1.Trebuie permis pentru scuter de 49 ? 2.Avem voie 2 pers pe el ? 3.Trebe inmatriculare la el pe spate ? ca pe acte am tot inregula tot. 4.Politisti normalii si ba chiar Gardieni Publici au voie sa te opreasca ? I look forwoard to read you ! Fank you. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Auzi, fank you, da ? 1. Daca nu are scris in acte "ciclomotor", asta insemnand de obicei ca are pedale si nu sare de 45 km/h, TREBUIE PERMIS A1 (sau A, evident). 2. Da, in conditiile de mai sus (conducatorul are permis). 3. Doar ciclomotoarele/mopedurile nu se inmatriculeaza. 4. Nu mai exista gardieni publici, exista politia comunitara; au dreptul sa te opreasca, dar nu au dreptul sa te amendeze (insa pot sa te retina, sa cheme o patrula de rutiera, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 asa este ... daca nu e ciclomotor tre permis si inmatriculat !! si eu asa stiu ca sub 50cc nu ai voie cu 2 persoane pe el !!! PEACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 asa este ... daca nu e ciclomotor tre permis si inmatriculat !! si eu asa stiu ca sub 50cc nu ai voie cu 2 persoane pe el !!! PEACE De ce sa nu ai voie cu 2 perosane pe el cand el este facut de 2 persoane.Daca scrie in talon ca ai voie decat o singura persoana atunci nu ai Voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Misto aia cu "politistii normali" si cu "inmatricularea in spate". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate