redplanet Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 (editat) Ca pasionat moto iata cateva modele pe anul 2006 Merci! Date tehnice gama DERBI Motociclete___DERBI.pdf Editat Aprilie 17, 2006 de redplanet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Oricum le da clasa 50cc deoarece este pe lant.Are amortizor central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 adevarat ca da clasa......dar eu tot nu prea am incredere in firmele astea gen derbi hyosung first bike kimko geely.....oare gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Smile daca nu stiai derbi este o firma foarte buna,este din spania si colaboreaza cu Aprilia si Piaggio.Sunt unele piaggio facute dupa Derbi.Daca te uiti atent pe siturile de specialitate Derbi scrie ca unele modele au motoare Piaggio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 mioooama ce misto sunt, sunt de 50 sau 125.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Astea sunt de 125 si de 250 si mai sunt si de 50 care este cel mai marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Smile daca nu stiai derbi este o firma foarte buna,este din spania si colaboreaza cu Aprilia si Piaggio.Sunt unele piaggio facute dupa Derbi.Daca te uiti atent pe siturile de specialitate Derbi scrie ca unele modele au motoare Piaggio. costy chiar nu stiam..... 1-0 pt u ....o sa ma mai interesez si eu ca m`ai facut curios.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Aprilie 18, 2006 Autor Share Postat Aprilie 18, 2006 Da este adevarat, Derbi foloseste motorizari Piaggio pentru gama de scutere, Yamaha pentru GPR 125 si Minarelli pentru GPR 50, iar motorul de pe Ymaha XT se gasesre pentru Derbi Senda 125 (enduro@supermoto). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 (editat) Si cica imi iau Gpr nude125 Editat Aprilie 22, 2006 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Parerea mea... cam seamana rs-u nou cu gpr-u marfa amandoua nush cum arata gpr-u nude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 nush cum arata gpr-u nude arata cam ca un rs` 2006 numa putin mai strivit .. ceva in gem CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Frumoase foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 (editat) Foarte tari derbi... Aprilia deseneaza carene de Derbi Editat Septembrie 1, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 pacat ca ii asa de ingust derbiu si cu roti de bicicleta .. .ca altfel ar fi mult mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 pacat ca ii asa de ingust derbiu si cu roti de bicicleta .. .ca altfel ar fi mult mai tare Niste cauciucuri mai mari si s-a rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Da stii ce nu intzeleg totusi ... de ce ii mai scump derbi ca aprilia ?? daca tot zice toata lumea ca ii mai varza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 poti sa sti k ii mai varza .... eu am un gpr de 125 si ma chinui de 2 sapt sa il fack nu merge nici in ruptul capului .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 poti sa sti k ii mai varza .... eu am un gpr de 125 si ma chinui de 2 sapt sa il fack nu merge nici in ruptul capului .... nu`l vinzi ca vrea un prieten de`al meu sa isi ia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 nu`l vinzi ca vrea un prieten de`al meu sa isi ia ? Ce, motor care nu merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 (editat) Il repara Editat Septembrie 3, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 pai la asta ma gandeam si io .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 chestia asta seaman izbitor cu jet forceu'.Sau mi se pare doar mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Ce are ma GPR'ul.. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 da cat costa unu de 125 cm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 5000 euro cu T.V.A varianta racing. Si varianta Nude 4800 euro cu T.v.A inclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate