comos Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 enormmmmmmmmmmmmm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Parerea mea este ca face banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 enormmmmmmmmmmmmm. Nu mi se pare Enormmmmm in primul rand Derbi nu este un Rieju (daca asta este aproape 4000eur) sau un First Bike, pana in 2005 Derbi Gpr125 a avut motor yamaha in 2 timpi ,acum de cand Piaggio a cumparat firma Derbi va avea acelasi motor ca Rs125 si se va mai fabrica in paralel cu cel in 2t si un motor in 4t 15cp. Totusi eu zic ca isi face banii si Derbi nu este o fima necunoscuta sau noua pe piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 gpr 125 e putin mai eftin decat rs 125 si dupa parerea mea arata si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 gpr 125 e putin mai eftin decat rs 125 si dupa parerea mea arata si mai bine Ma am citit intr-un articol intr-o revista italiana ca sunt foarte bune pentru pista.. Deci motorizare aprilia, ciclistica PERFECTA, design atragator... nu inteleg de ce nu ar face banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 si delimitat are aceeasi putere/? 34 cai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 si delimitat are aceeasi putere/? 34 cai? limitat are 15 cai delimitat 30 cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 asa mere prea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) derbi este cel mai 'nonconformist'(indraznet) producator in materie de design si astfel multi alti prod. se inspira din ideile derbi (vezi aprilia cu RS) Editat Septembrie 13, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_bosca Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 ciao costy... am vazut ca ai scris pe site ca un derbi gpr de 125 raceing ii 5000 de euro cu tva inclus... am vazut si ca anuntzu` dateaza din 30 iulie 2005... eu as vrea sa`mi cumpar acuma un GPR de 125 raceing nou... si m`ar interesa cam la ce pret gasesc unu` la reprezentantza cu toate taxele incluse... astept sa`mi raspunzi... pls pe e-mail... vlad_bosca@yahoo.com mersi anticipat si astept mailu` tau... ciao.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Imi place ca la GP1 de 50 zice ca transmisia finala e prin curea trapezoidala, dar in poza e lantz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Imi place ca la GP1 de 50 zice ca transmisia finala e prin curea trapezoidala, dar in poza e lantz. noua serie are transmisie lant, vechile gp1 aveau curea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Frumoase...cam fac legea in gama lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate