Sari la conținut

Derbi Gp1 125-250cc

Postări Recomandate

enormmmmmmmmmmmmm.

Nu mi se pare Enormmmmm in primul rand Derbi nu este un Rieju (daca asta este aproape 4000eur) sau un First Bike, pana in 2005 Derbi Gpr125 a avut motor yamaha in 2 timpi ,acum de cand Piaggio a cumparat firma Derbi va avea acelasi motor ca Rs125 si se va mai fabrica in paralel cu cel in 2t si un motor in 4t 15cp.

Totusi eu zic ca isi face banii si Derbi nu este o fima necunoscuta sau noua pe piata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator TazzY

gpr 125 e putin mai eftin decat rs 125 si dupa parerea mea arata si mai bine

Ma am citit intr-un articol intr-o revista italiana ca sunt foarte bune pentru pista.. Deci motorizare aprilia, ciclistica PERFECTA, design atragator... nu inteleg de ce nu ar face banii

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

ciao costy... am vazut ca ai scris pe site ca un derbi gpr de 125 raceing ii 5000 de euro cu tva inclus...

am vazut si ca anuntzu` dateaza din 30 iulie 2005... eu as vrea sa`mi cumpar acuma un GPR de 125 raceing nou... si m`ar interesa cam la ce pret gasesc unu` la reprezentantza cu toate taxele incluse... astept sa`mi raspunzi... pls pe e-mail... vlad_bosca@yahoo.com

mersi anticipat si astept mailu` tau... ciao..

post-13355-1159724592_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 4 months later...