smile Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 astazi cand stateam la un "pahar de vorba" cu cosmin15 mi`a venit ideea sa facem un site numai pt 125`isti si pt scuteristi avand in vedere ca suntem cam putini cu 125 si ar fii bine sa ii bagam si pe ei pt inceput o sa incerc sa fac un forum si vom vedea daca il veti popula....daca da o sa iasa si site`ul cat de curand daca nu....asta e bye.....si sper sa revin cat de curand cu adresa forumului....acum ma apuc de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Si cand cresteti, ce faceti????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Ar fi o chestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Hehe, asteptati voi sa treaca vremea, si cand sariti de 125 cc sau scuter o sa dati pe acel forum din ce in ce mai rar. Sa nu mai zic, ca daca tot il mentineti, va incepe sa-si piarda scopul existentei lui, pentru ca treptat mai toti o sa treceti la agregate mai mari. Ia apoi o sa va intrebati: chiar a meritat efortul? Fiindca e de munca la asa ceva, chiar si cu simplul forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Nu e destul loc pt voi aici?????sau de unde ti-a venit ideea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 gata forumul.... www.polizoare.3xforum.ro ....sa vedem daca avem useri ca sa nu ma chinui degeaba sa fac siteul.....inregistrati`va si trecetzi la postat da arian mi`am dat seama ca sunt prea bun pt motociclism.ro si am zis sa fac eu ceva mai mare si mai frumos....multumit?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 ma bucur ca esty multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Nu imi place situl.Modifical. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 18, 2006 Autor Share Postat Aprilie 18, 2006 Nu imi place situl.Modifical. ala nu e siteul care vreau sa il fac .....e doar un forum ca sa vad daca intra cineva pe el.....daca o sa avem destui pe forum o sa fac si siteul ca sa nu muncesc aiurea ca e destul de greu..... ai inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 mie unu mi se pare o idee buna ... pt ca daca unii din noi o sa creasca altii vor venii din spate si poate ca o sa il mosteneasca ... ceva ereditar (din biker in biker ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 SI io zic la fel.Buna ideea din partea mea tot respectu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate