Sari la conținut

doggy

EX+
  • Număr conținut

    361
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de doggy

  1. sper sa fie vreme buna fratilor...ca nu pare sa fie asha
  2. Ok mersi mult de informatii..see u there !!!
  3. Ieri veneam din poiana..si la semafor POC ! sa rupt cablul de ambreiaj si nu stiu de unde sami iau din moment ce piata din noua au inchis-o gaborii..poate stiti voi peace
  4. iuhuuuuuuuuuuuu nebunieee :D ...apropo o sa fie formatii ?
  5. doggy

    Unde Ne Intalnim Vara?

    mai pune o data poza ca e numa p jumate scoasa
  6. doggy

    Unde Ne Intalnim Vara?

    da.....ar fi mai bine da nu stiu daca pot si ceilalti...si multi nu intra pe net si ar afla prea greu...
  7. Dumnezeu sa-l odihneasca! R.I.P
  8. Intimplator am fost si eu pe acolo in speranta ca ma voi intilni si cu alti brasoveni . Noroc cu prietenul meu din Fagaras cu care am inpartit CLAPA pe care am luat-o din partea organizatorilor de la Timisoara . N-o fi vina lor In orice caz am sa fiu mult mai atent cand voi mai participa la asemenea intruniri , in ce priveste conditiile camparii acolo fara un punct social civilizat pentru atata populatie , Iluminatul promis , inexistent , restaurant de clasa a 5-a sa mananci felul 1 la etajul 3 si felul 2 prin curte .. RUSINICA pentru ORGANIZATORI. Nu se poate sa bati atatia KM sa-si bata unii joc de tine ca vezi Doamne mergi la INTRUNIRE.de motociclisti. Eu vad o asemenea manifestare ca ceva civilizat , un moment in care ne putem cunoaste mai bine , ceva care sa te atraga sa fii acolo , si in nici un caz sa faci un exercitiu de supravietuire pentru ca ai platit 200.000 de lei sa vad 8 insi in veste de piele care sa-ti ia banii fara sa ofere nimic , ba mai mult sa te injosesti participand la asemenea intrunire . Pentru cei care au fost prima oara la o astfel de manifestare -ABTINETI-VA . Mai mergeti si vedeti ce inseamna INTRUNIRE. Pentru colegii din Brasov , bine ca n-ati consumat benzina pana acolo si n-ati frecat motoarele ca mine 2 ore sa dati praful jos de pe ele de numai in carburator n-a intrat. Apropo : Daca trebuie sa dai un telefon bagi 15 KM de macadam serios unde si ENDURO se plictiseste , ca sa afli ca exista telefon public cu cartela dar nu saunt cartele in zona . O H............. Pentru cine nu a fost , MARE INSPIRATIE ! Si pentru comentatorii aiurea, la Brasov , intamplator s-a numit INTRUNIRE si nu se pot comenta conditiile . Cu stima si respect pentru toti ce au injurat din greu la SIBIU , ASFALT USCAT si sa auzim de bine . EDITED BY DOGGY"S DADDY.
  9. inconstienti mai sant unii........
  10. este asa cum am zis eu....taicamiu il stia din vedere si mi-a zis ca este un nebun
  11. Tipul a incurcat-o rau de tot. Sta pe strada Mihai Viteazul nu stiu la ce numar si are un suzuki de 1200 adus din ungaria, neinmatriculata si fara acte la ea.Mergea ca nebunu pe toate stradutele astea inguste si pe Poiana va dati seama cum a mers.Cica a cazut intr-o curba, motoru s-a dus sub o dacie si el s-a tavalit pe asfalt mai departe.Cand au ajuns politistii la locul accidentului a spus ca el a fost doar pasager si cel care a condus a fugit de la locul accidentului( io zic ca e vrajeala) si l-au luat politistii in masina....va dati seama ca nici ei n-au inghitit vrajeala.Noi eram in livada cand se vorbea despre accident si am auzit ca vorbeau 2 politisti comunitari ca cica tipul era ori beat ori drogat.....asa ca a incurcat-o rau de tot si cred ca va intra la parnaie.
  12. doggy

    M-am Varsat Si Eu :(

    bine ca tu si minskuletele santeti ok!!! :oK
  13. @ PACASAC stiu eu o vulcanizare unde iti skimba si guma si mi se pare ca e non stop . Este pe avram iancu langa statie unde opreste 22-u.
  14. doggy

    Alcoolul

    m-a cam miscat si e adevarat ca se poate intampla oricui
  15. doggy

    7.07 - Accident Brasov

    Insanatosire grabnica Liviule si tie si motorului si sa ne vedem cat mai repede!!!!
×
×
  • Creează nouă...