S3RJ Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Ai fost acolo? Te-am vazut si nu te-am recunoscut? Ai slabit?Mi s-a parut ca te vad, insa am zis ca nu esti tu. Daca asa a fost, imi pare rau. Numai bine! Am fost, dar scurt. Am ajuns sambata seara, cam cand s-a intunecat, si am plecat de acolo duminica pe la 11-12. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihut Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Cateva si aici: /index.php?...t&p=2109857 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kartush Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 un montajel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 un montajel... super tare mm 90 ach va promite ca ne vedem si la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dnepr11rider Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 MENDOZULE...UNDE UNDE L AI GASIT PE B OUL DE FRATIMIU S AU TE A GASIT EL....(denumirea unei miscari moto zonale din Romania se cheama (cuvant jignitor) ROMAN ,rugam administratorii seitului sa admita denumirea )Mesaj completat cuvintul care li se pare jignitor este B.OII ROMAN .stimati administratori nu e nimic jignitor in treaba asta ca nu jignim pe nimeni nici pe noi insine ...asta i numele si e romanesc. Pina nu reglementati treaba asta EU NU MAI INTRU PE MOTOCICLISM .........CPT_PLANET_5 abia acum am observat........am sa vb cu restul "bo.ilor" sa luam masuri.......................sper sa mai intre si administratorii seitului si sa admita denumirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate