ClipShot Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 (editat) Da tu ce treaba ai ? il sustii pe ssss sa inteleg Ca vad ca asa ai sarit si cu dani31... Editat Octombrie 4, 2009 de ClipShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Da tu ce treaba ai ? il sustii pe ssss sa inteleg Ca vad ca asa ai sarit si cu dani31...ci prostutz esti sa mor eu...frate, nu mai zi la nimeni ca esti din bacau...si lasa nasucu mai jos pe forum ca nu stii peste cine dai...nu te mai baga ca vata.n(cuvant urat) vorba lu ssss apropo, esti un lache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClipShot Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 ci prostutz esti sa mor eu...frate, nu mai zi la nimeni ca esti din bacau...si lasa nasucu mai jos pe forum ca nu stii peste cine dai...nu te mai baga ca vata.n(cuvant urat) vorba lu ssss apropo, esti un lache Da ce treaba avem noi frate? Tu ma ameninti acuma cum ar veni ? Cred ca s`au depasit limitele prea mult la faza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 ssss hai oleak ca o dam aiurea tare esti foarte Omul a mers fara permis, a comis`o si asta e doar nu poate da timpul inapoi cu "sfaturile" noastre inteligente. Eu sunt crestin sunt religios cred in Dumnezeu dar alea sunt cele mai mari aberatii care le`am citit vreodata aia isi bat joc de religie sincer daca tot o dai pe latura asta!!!! Omul nu a comis mai nimic...ala cu taxi poate,,,,,asta a fost gasit fara permis .Omu e bine, isi face moto, probabil o sa il vedem prin primavara,,,cati o sa ii sara in cap in viata reala? Sunt alte situatii mai dificile ca asta. Isi bate joc d religie intr.un mod destul de gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate