Sari la conținut

ClipShot

INACTIV
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ClipShot

  1. Good posting! Insanatosire grabnica!
  2. pai vezi ca a zis yo4hgx pe undeva mai in spate cred... te`ai uitat ? Despre compresie sincronizare etc.
  3. Se potriveste sigur... parca era aici cineva care zicea si de la r6 daca nu ma insel. Si mie mi s`a ars releul si mecanicul care mi`a facut`o a pus de pe alta motocicleta dar nu stiu care O sa`ti dea oricum cineva un raspuns mai prompt! Bafta!
  4. Da dar asta se stie demult... Uite`te si la ducati.... ss600 50 de cai si ss japonez 100 si vreo cativa magari. Cat are rsv`ul are r6 si e mult mai mic. Eu am avut rs125 si rsv mille r cand m`am urcat pe r6 parca era rs`ul de 125 la dimensiuni. Nu puterea a fost atuul Apriliei ci motorul cu un cuplu f bun la ture joase. Si e fun parerea mea... adica e altceva. Problemele sunt caracteristice oricalui lucru facut in Italia... dar sincer si la japoneze pot aparea probleme... Fiabilitatea nu chiar asa buna dar nici sa cazi in extrema cealalta! totusi nu sunt chinezarii sau first bike.
  5. Iata cum arata si FZR`ul meu cu cateva modificari dupa ce am avut un accident:) Kit carene de pista YZF 750, faruri lupa, semnalizari metalice led fata spate, pozitie led, (nu prea se vede ca nu am facut poza cu ele aprinse dar exista ), toba sport Delkevic, manere racing, capete ghidon fibra carbon, oglinzi racing, parbriz racing, aripa fata Suzuki GSX-R, crashpads. Nu am mai reparat`o cu piese originale pt ca ar fi costat mai mult si asa am avut bani si de extras`uri Nu stiu daca e cea mai reusita motocicleta dar m`am straduit sa arate cat mai bine. Trebuie sa`i mai fac niste stickere ca sa bata in tandem cu coada si rezervorul dar asta cred ca o sa`o las pe primavara. Asphalt uscat ca inca mai e de mers putin!
  6. Ai zis`o bine aici! Pt ca in loc sa vb si sa ne ajutam ne certam si ne injuram... s`a cam dus spiritul ala frumos e de basme acuma! Motociclistii nici nu se mai saluta... nu mai zic daca ai un parlit de motor si altul are de 10000 de euro se face ca nu te vede.
  7. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Da ce treaba avem noi frate? Tu ma ameninti acuma cum ar veni ? Cred ca s`au depasit limitele prea mult la faza asta...
  8. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Da tu ce treaba ai ? il sustii pe ssss sa inteleg Ca vad ca asa ai sarit si cu dani31...
  9. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Pai nici nu stiu cum te cheama! Trebuia de la inceput sa spui ca esti din bacau si ca stii si tu accidentul!
  10. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Mdea... nu mai zic nimic esti plin de arfe. Am zis ca ai dat`o nasol pt ca ai inceput sa te certi cu dani31 ala tot fara rost si nu avea legatura cu topicul. Cine a fost primul care a inceput? TU pe topicul cu super campanie moto. Care era problema daca am mai scris o data ce au scris si altii ? wow... Trebuie sa recunosc ca cel mai tare m`a impresionat ca stai la chiaroscuro pe terasa! Mesaj completat Ar trebui sa inchizi topicul. Faza oricum de domeniul trecutului, baiatul si`a revenit e ok deci nu mai are nici un rost, ocupa spatiu degeaba!
  11. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Da de unde stii tu ce IQ am ? Eu am vb frumos si nu te`am jignit cu nimic! Am terminat inginerie la stat nu la spiru. Vad ca tu esti cel care te crezi destept si ar trebui sa incetezi dar cred ca faci intentionat chestia asta. Eu nu ti`am zis ca esti un idiot si te`am trimis sa termini scoala profesionala. Cu dani31 ala ai inceput ca si cu mine. Nu stiu ce fac adminii de pe forumul asta, dorm bine. Dar nu mai are rost sa mai zic nimic din moment ce toata lumea face ce vrea, scrie ce vrea si daca sunt prieten cu X pot sa injur pe toata lumea!
  12. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Chiar daca m`ai facut idiot pentru cunostintele tale te informez ca am terminat si eu facultatea anul asta.Ai o problema personala cu mine ? Te invit la Bacau sa bem frumos o bere si sa vorbim. Nu o sa`ti raspund injuriilor care mi le`ai adresat cu alte injurii pentru ca asa nu ajungem nicaieri si facem forumul asta de rusine, sincer, cu astfel de comportament! Daca noi motociclistii ne comportam astfel nu stiu ce pretentii am putea avea de la altii sa ne respecte cand noi ne dam la gioale in mod lamentabil. Eu nu am zis ca sunt experimentat... chiar nu sunt recunosc! Dar ceea ce vroiam eu sa zic e ca ala cu ducati a comis`o bineinteles din vina lui dar ca noi sa`l blamam acum nu are nici un sens. Cred ca stie si el prea bine ce a facut si de ce. Faza cu topicul "super campanie moto..." l`am pus din GRESEALA fara sa observ ca au postat si altii aceasi chestie. Nu vad ce e rau in asta chiar m`as bucura sa mai posteze inca 10 oameni... era ceva interesant. Eu am scris pur si simplu o parere... ca ar tb sa facem o campanie bla bla moment in care ai aparut tu cu geniala interventie. Am observat si eu dupa aia ca erau si alte topicuri la fel inainte sa postezi tu. Nu am fost curios sa ma uit dar probabil alora care au postat inaintea mea dar dupa primul nu le`ai scris ce mi`ai scris mie! Sper ca am incheiat acest conflict...si rog adminii sa stearga topicul "super campanie moto" daca ei cred ca e inutil. Respect!
  13. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Poate nu e dar nici din bacau nu e asta era ideea ha ha ha veeeeerry funny! Si tu esti super membru sa inteleg...
  14. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Da chair te rog sa ii oferi un premiu prietenului tau SSSS sau el nu are voie ca sunteti amandoi din bucuresti ? El se crede destept pe toate sectiunile de pe forumul asta... pai da normal ca nu`i zice nimeni nimic. M`am asturat de atata ipocrizie. Stii ce trebuie facut aici ? Lasat doar sectiunea cu gruparile regionale si sa nu mai aiba voie sa scrie nimeni din alta parte. Poi cum frate OMUL CU ACCIDENTUL E DIN BACAU eu din BACAU cutare cutare cutare din Bacau se baga asta ca un SSSSarpe e el destept da sfaturi. Nici nu`l stie pe om... eu am fost acolo la accident stiu intersectia il stiu pe motociclist stiu ce s-a intamplat! A si by the way SSSS vad ca mereu esti La O L..a! Nush, tu ai zis`o...
  15. Nu conteaza numarul posturilor cat calitatea lor. Pentru ca daca ai 3000 si scrii numai prostii e degeaba. Daca ai 100 si bune ai realizat ceva! Mai bine putin si bun decat mult si prost! Bineinteles ca si aici ca si pe toaaaate celelalte topicuri se discuta de altceva decat obiectul topicului in sine! 2 pagini cu RIP si restul incepe cu articole cu legislatie bla,bla... Cum a zis cineva "ce va mai place shaorma cu de toate!" asta e descrierea perfecta a atitudinii majoritatii userilor! Nu stiu pe ce criterii ajung super membrii si nici nu ma intereseaza. Probabil daca varul, fratele, vecinul, prietenul meu ar fi poate as fi si eu nu ?
  16. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Asta a fost replica saptamanii!! Bravo!
  17. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    ssss hai oleak ca o dam aiurea tare esti foarte Omul a mers fara permis, a comis`o si asta e doar nu poate da timpul inapoi cu "sfaturile" noastre inteligente. Eu sunt crestin sunt religios cred in Dumnezeu dar alea sunt cele mai mari aberatii care le`am citit vreodata aia isi bat joc de religie sincer daca tot o dai pe latura asta!!!!
  18. Salut! Caut si eu un cablu de kilometraj pt o Yamaha FZR 600R tip 4JH ,1995. Pe louis nu am gasit decat pt 3RG, 3HE si 3RH si eram curios daca se potrivesc alea. Daca are cineva ori din dezmembrari ori nou lasati va rog un id de mess sau un nr de tel si va sun eu!
  19. ClipShot

    Accident BACAU Ducati

    Stiu ca e offtopic da asta cu blogul a fost prea tare! Era sa fac infarct de atata ras... omul e mortal! Cel putin aia cu baiatul de 10 ani care il intreaba pe parinte daca Dumnezeu il vede cand face caca In alta ordine de idei inca o data insanatosire grabnica si ne vedem pe strazi... speram cu ganduri mai bune!
  20. Crede`ma ca asta am observat si eu. Motociclistii nici nu se mai saluta... mai ales daca eu am un fzr de 600 din 95 si trec pe langa unu cu gsxr 1000 k7! Asta e banul isi spune si aici cuvantul!
  21. Da ai auzit-o: in loc de cuvantul masina, cuvantul motocicleta iti zic eu!
×
×
  • Creează nouă...