Sari la conținut

zex

Membru
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zex

  1. Stiu ca nu e nimic de ras, dar e cea mai amuzanta discutie ...unii ii ureaza sanatate , altii lectii de gramatica , bine ca ai supravietuit , lasa timpul sa decida daca te mai sui sau nu . Multa sanatate !
  2. ”Viteza excesiva”...dar groapa? RIP
  3. Am si eu un prieten care comandase acum ceva timp, o toba si a primit defapt un bidon cu apa , l-a mai si sunat ala sa intrebe daca e buna toba, asta s-a dus la politie si l-a bagat pe marlete la parnaie.
  4. zex

    BURSA LOCALA

    Vand pantaloni textil , husa rezervor 1000 rr + ruxac 30 l . pt detalii 0745.170.608
  5. zex

    alte discutii Bacau

    Noroc ca ai amintit de blog fata nu pot da comm acolo nu stiu de ce,,probabil nu accepti. Problemele pe care le implica a fi motociclista: Inceputul e greu 1.In primul rand, a manevra o motocicleta implica manevra a cateva sute de kilograme, nu doar invartirea unui volan, cum e la masina. Pentru un barbat, acest lucru nu inseamna asa mare efort, dar pentru o femeie, mai ales una tinerica, inseamna ceva (trante). 2.Una dintre solutii ar fi sa se inceapa cu o motocicleta usoara, Minsk de exemplu. Daca nici asa nu merge, e nevoie de un barbat fortos si atletic care sa fuga pe langa tanara domnita si sa traga de coarne sau chiar sa fuga tinand de ghidon, ori de cate ori motocicleta cuconitei ar vrea sa traga un pui de somn. Metoda este testata personal, deci merge. 1.Fosta mea motocicleta avea 140 kg si niciodata nu le-am simtit . 2.Cred ca e tare dragut sa iti tot traga unu de coarne in timp ce mergi 3..Arata-le ca esti responsabil Chiar daca, in realitate, tu crezi cu totul altceva, de fata cu parintii dezaproba din suflet orice incalcare a legii sau orice alt aspect negativ legat de motociclisti: Ia ce tare merge. Ptiu, ca prost mai e [-( poti spune dupa ce trece o motocicleta care merge foarte repede. Sau O, Doamne! Cum sa mergi, ma , pe-o roata in aglomeratie? atunci cand apare cate-un motorist certat cu una dintre roti. Si exemplele pot continua Totusi, e spre binele tau sa crezi cu adevarat ceea ce spui. Iti va prelungi viata .Strange in jur un grup de copii cuminti, niciun parinte nu suporta vagabonzii Indirect ne-ai facut pe toti vagabonzi.
  6. zex

    BURSA LOCALA

    Vand husa rezervor, din piele ( rosu cu alb) Honda cbr 1000 rr 2004-2005 + ruxac 30 l( rosu ) 0757044590.
  7. zex

    Accident BACAU Ducati

    Omul nu a comis mai nimic...ala cu taxi poate,,,,,asta a fost gasit fara permis .Omu e bine, isi face moto, probabil o sa il vedem prin primavara,,,cati o sa ii sara in cap in viata reala? Sunt alte situatii mai dificile ca asta. Isi bate joc d religie intr.un mod destul de gandit
  8. Gaina honda_speed_isabela@yahoo.com
  9. Rip,,,,permisul ca permis,,,putea simplu sa faca o tura intr-un pligon,,dar FARA CASCA,,,,,inconstienta !!!!
  10. Esti sigur? Eu am intrat cu permis A1 , ba chiar am luat si Diploma pt cel mai tanar motociclist
  11. Foarte educativ topicul:) Si eu ma plangeam ca e prea cald afara , ca ma enerveaza protectiile si dupa prima cazatura nu am mai dat geaca jos nici daca erau 40 grade.
  12. Lol am gresit si io odata de nervi:))))
  13. Si ce mai face-ti? va ganditi la joia cea mare? oare scrie in horoscop ca e bine sa iesiti cu moto atunci?::
  14. am iesit si eu , dar nu iarna :
  15. Banuiesc ca prima intalnire de joi va fi intr-o zi cu soare , prin martie-aprilie cam asa,,,pasarile vor ciripii mai tare ca iarna=)) se trezesc insectele , lumea iese din depresie iar noi iesim cu motoarele :laugh: Ps: Stress fata, te-am vazut cu moto acu cateva zile te duceai spre magura:))))
  16. tineretul din ziua de azi
  17. Logic, orice motociclist stie asta (50 cc)
  18. Ar fi ideal,,,decat sa ne adunam joia ,,,sincer imi doresc si eu sa merg pana la piatra dar scuterul meu nu face fata ,,,,, totusi 60 km? asa na,,cu dulapu ajung toti:D:D
  19. looool =)))))))) foarte tare,,,bine ma ,,fara scutere, ma retrag.
  20. aa desigur ,,,poti veni si tu cu scuterul tau, eu vin cu al meu, nici o problema, te acceptam ,,,,ce naiba suntem pe 2 roti:D
  21. Prima intalnire va fi cand voi veni eu acolo si am sa dau anunt sa vina toata lumea
  22. zex

    alte discutii Bacau

    Exista zRx 1200 r...si se pare ca nu are nimeni.pi aici,.,imi cer scuze pt of.
×
×
  • Creează nouă...