rss Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 am avut eu carbon pe rs )) si se auzea mai rau ca o drujba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 conteaza si ce toba ai pe rs...ia puneti tu una dubla JL sa vezi ce sunet scoate aia..si cred ca iti mai da 1 CP poate chiar 2 , macar un ponei putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 conteaza si ce toba ai pe rs...ia puneti tu una dubla JL sa vezi ce sunet scoate aia..si cred ca iti mai da 1 CP poate chiar 2 , macar un ponei putere nu ma iti da o iapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 alexutzzz esti de-al meu! motoru meu suna impecabil. pe bune. numa cand ambalez suna teava de esapament ciudat. ca sa nu zic naspa. dar oricum suna exact cum ar trebui un rs 50. ma gandeam sa fie ceva ce pot sa pun sa amortizeze sunetu de la teava si sa se auda numa motoru.. sau o teava mai mare daca ii pun.. draq stie. dar vad k nu stiti yo is mandru de motoru meu k yo am muncit pt banii aia si ii fix ce am vrut de 7 luni pana acum. asa k ma doare daca rad aia pe strada k yo pot sa ajung unde si cand vreau yo si ei asteapta autobuzu in soare. ii ce am vrut sa imi cumpar si ma doare in p.. de parerile lor dar vad k nu stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 alexutzzz esti de-al meu! motoru meu suna impecabil. pe bune. numa cand ambalez suna teava de esapament ciudat. ca sa nu zic naspa. dar oricum suna exact cum ar trebui un rs 50. ma gandeam sa fie ceva ce pot sa pun sa amortizeze sunetu de la teava si sa se auda numa motoru.. sau o teava mai mare daca ii pun.. draq stie. dar vad k nu stiti yo is mandru de motoru meu k yo am muncit pt banii aia si ii fix ce am vrut de 7 luni pana acum. asa k ma doare daca rad aia pe strada k yo pot sa ajung unde si cand vreau yo si ei asteapta autobuzu in soare. ii ce am vrut sa imi cumpar si ma doare in p.. de parerile lor dar vad k nu stiti farteee tu nu intelegi???nu mai veniti cu dastea ca alti merg cu autobuze etc fiecare merge cu ce are si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Eu merg cu caruta ar trb. sa imi fie rusine sau ce? Asta imi permite mie pozitia mea financiara ce sa ii fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 (editat) Editat Aprilie 25, 2006 de dezu_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 farteee tu nu intelegi???nu mai veniti cu dastea ca alti merg cu autobuze etc fiecare merge cu ce are si gata da sa nu rada de alti k nici yo nu rad de ei si in fond yo is multumit de ce am si i don't need anything else! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 cobra tu mergi cu tractoru:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Bicicleta ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Aprilie 26, 2006 Autor Share Postat Aprilie 26, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 frate de ce din orice topic se face chat ... exista messenger sau mirc mai nou ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 frate de ce din orice topic se face chat ... exista messenger sau mirc mai nou ^^ frate dar de ce ai simtit nevoia sa postezi intr`un topic nemaifolosit de o luna??doar asa ca sa inceapa chatu` din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 frate de ce din orice topic se face chat ... exista messenger sau mirc mai nou ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate